ROTFL.
Od poczatku (nie chce mi sie wnikac - sorry jak kogos pomine
).
Cytuj:
konrador napisał:
cl - pierdolenie sie przez x lat z niedzialajacymi skillami i ban po tym jak mlodszy braciszek wklepal emotikona
Hmm... kilka lat... chlopie na oczy przejzyj... widac te 'kilka lat' spedzonych na OSI wypaczylo twoj zegar biologiczny - kilka miesiecy... dla sprostowania
Cytuj:
2002-01-12 13:21, Beast napisał:
Shadow Clan Orc - Orcish
Shadow Lords - Stealth Clan
Pirates Clan - Sea Pirates
Siege Perilous - Advanced Players Shard
Hero / Evil - System
Zostalo tylko pytanie kiedy CL'ka osiagnie przynajmniej ten poziom papki o ktorym piszesz
Fajnie kilka lat na OSI i az tak wielkie osiagniecia
.
Cytuj:
Paru z nas zaczelo grac na cl / tak tak gralismy glosno o nas bylo eheh / ale imho nagonka byla fajowska na nas / czasami mialem wrazenie jakby za nami specjalnie gmi lazili i obserwowali coz tam odpierolimy/
Nader interesujace... nagonka... no ale wasze "lajtowe teksty w stylu OSI byly ciekawe".
Na szczescie nie wszyscy z was zachowywali sie w sposob pokazujacy "lame gm'om z CL" jacy to fajni jestescie i jak to macie ich za dzieci (bezposrednia rozmowa z GM'ami)
.
Cytuj:
na osi nie ma rpg? wlasnie kilku ludzi napisalo ze jest, chyba masz problemy z czytaniem
i to jest prawdziwe rpg
Jak mowicie ze na OSI jest prawdzie RPG to JEST
.
Cytuj:
a nie durnota typu "mam sile jak 50 ludzi" albo "osiagnalem juz 5 krag umiejetnosci w mieczach", czy tez"moja babcia ma 53 krowy, 34 swinie, i 13 kurczakow" przy podawaniu numeru gaddu gadu
to durnota... ale co zrobic
- powiesil bys ich
?
Cytuj:
jakby smarkaczy z cl nikt nie trzymal za morde to nie wiem co by zostalo z cl
No niestety panow z OSI tez trzeba bylo troszke nakierunkowac, bo ich przyzwyczajenia z OSI niezbyt pasowaly do CL'ki - tez podpiac do tego stwierdzenia
?
Cytuj:
a sami GM to rowniez czesto 10 letni smarkacze, lubiacy sobie "ulzyc" wyklinajac graczy od "chujow"
ROTFL... gdzie to wyczytales - w skandalach ?
Cytuj:
wszystkie opisane powyzejh przypadki sa autentyczne :<
Oczywiscie.
Cytuj:
2002-01-12 16:28, konrador napisał:
rofl uknown moze zapoznaj sie z threadem zanim znowu wyskrobiesz dlugiego nie wnoszacego nic do tematu posta
Niestety, ale ten post byl zwiazany bezposrednio z tematem. :/
Cytuj:
tak powiadasz? wiec wytlumacz mi jedna rzecz bo moze to ja rzeczywiscie glupi jestem i nie lapie
- my (gracze z osi) gramy sobie na osi shardach gralismy i gralismy tez w wiekszosci na cl mamy wyrobiona opinie na temat obu serwerow
- oni (gracze z cl) mowia ze cl>osi chociaz na osi nigdy nie grali a tylko slyszeli od kolegi jak to jest - sami nie chca sprobowac
Na OSI graliscie bardzo dlugo - z tym sie "musze" zgodzic
.
Jednak ilosc czasu spedzonego tam (na OSI) i tu (na CL) nijak nie moze sluzyc za punkt odniesienia/porownania - Inny livetime serverow... i jeszcze dlugo tak bedzie - no chyba, ze przypadkiem pogracie z 5 lat na CL
Cytuj:
wiec kto tutaj jest konserwatysta? lekko powiedziawszy...
No wlasnie kto?
Cytuj:
no i w koncu post objasniajacy nam istote rpg i zamierzenia tworcow cl
A przepraszam, w ktorym miejscu, tworcow CL?
Cytuj:
juz niedlugo do gry na cl nie bedzie nawet potrzebny klient osi aby bardziej urealnic rozgrywke
to jset cos z czego powinny brac przyklad te wszystkie pojebane korporacje zajmuajce sie tworzeniem slabych gier crpg
I to jest to o czym Toll mowil - "polityka" - dorabianie calej ideologii do chorej teorii..(czy jak to tam lecialo
) tym razem w Twoim wykonaniu... zalosne :/
Cytuj:
2002-01-12 16:51, Oyci3C napisał:
Hehhehe no idzie sie zalamac, zabawnie wychodzi jak ludki staraja sie wysnuwac takie zwroty jak konserwatyzm w stosunku do innych, nie widzac, ze sami do tego pasuja jak ulal.
Kazdy widzi to co chce widziec - i tego niestety nic juz nie zmieni.
Cytuj:
Taunis --> chlopcze obserwuje ciebie na serwie odkad zaczeles grac i naprawde wiem sporo. Nie raz juz byles przedmiotem zabaw i posmiewiska na naszej liscie mailingowej, szczegolnie jesli zebrales o cos. Wiec facet w moich oczach twoje niby inteligentne gadanie nic nie zdziala. Po prostu w odroznieniu od innych wiem kim jestes.
A co o Tobie moze powiedziec ekipa CL - logi z kanalu ircowego?
itp. Troszke nieladnie o kims wypowiadac sie w ten sposob.
Tez wiem kim jestes.
(lol niezle stwierdzenie - gratuluje
).
Cytuj:
Khernan --> misiu nie lap mnie za slowka. Bo wtracania zdan z innych wypowiedzi w ten sposob, aby pasowaly do obecnego tematu to czysty pokaz lamerstwa i braku inteligencji.
Moze i pokaz lamerstwa, ale nie braku inteligencji...
Cytuj:
Smutne jest, ze po prostu nie jestescie w stanie logicznie i sensownie odpowiadac, wiec wszystko wrzucacie do jednego kotla i stwierdzacie ogolnie ze mamy male kutaski. Zaiste bardzo urazajace stwierdzenie. I jak tu z Was sie nie smiac? No jak?
Do "was", jakich "was"
Temat nudny, podobny do pozostalych, te same argumenty i kontrargumenty... wieje nuda