Mark24 napisał(a):
Huragan jeżeli nie lubisz uogólnień to nie uogólniaj w ogóle, nie mów:
1. bardziej pociągają mnie kobiety, bo kto wie może kiedyś spotkasz faceta który cię jeszcze bardziej będzie pociągał
Czyli zakladasz/uogolniasz ze kazdy facet to gej ? Nie wiem skad masz takie doswiadczenia, ale ja sie znowu z toba nie zgodze
Cytuj:
2. 13-latki to głupie szczyle - to też uogólnienie bo geniusze się zdarzają też wśród 13-latków
nigdy nie mowie ze 13-latki sa glupie, co najwyzej ze szczyle, i to jest fakt a nie uogolnienie
Cytuj:
3. murzyni mają ciemną cerę - uogólnienie jak ch... bo rodzą się całkiem biali a od razu po narodzinach są murzynami, do tego przypadek MJ który ma bielszą cerę niż ja osobiście..
do jakiej sekty nazistow nalezysz ?
Cytuj:
Pomyśl najpierw a potem się ośmieszaj.
na razie ty sie osmieszasz... ktory to juz raz z rzedu ?
Aenima napisał(a):
dobra huragan pr0 plejrze idz kup konta z 60 lvl postacia i idz na raid zobaczymy jak beda cie nazywac heh.
'
Nigdy nie pisalem ze jestem jakims tam pr0 playerem. Jestem zwyklym playerem, szanuje innych graczy w grze, bez wzgledu na to jakiej sa narodowsci, koloru skory czy plci, oraz gdzie kupili swoja gre/konto itd.
Jesli mi sie z kims fajnie gra to z nim gram, jak nie to nie. Nie kieruje sie jakimis uprzedzeniami do nikogo (oprocz paladynow