Pewnie że zarabiam na aukcji. A co, mam tracić?
Jestem Sib Ah, a nie matka Teresa
Z tym, że zarabiam grosze, bo zależy mi na reklamie GW niż na zysku.
Na brak gotówki nie narzekam, poza tym każdy może sobie sam przecież z USA ściągnąć, ciekawe tylko, czy by mu wyszło taniej niż na mojej aukcji.
Każdemu, kto uważa, że sprowadzenie czegokowiek przez ocean to taka fajna sprawa, polecam samemu spróbować.
Poza tym czytajcie dokładnie tekst akucji, oferta jest uczciwa i naprawdę przy minimum opłacalności.
A swoja drogą, na FAQ piszą goście z Arena Net że gra jest od 10$ do 5 $. Nie piszą tylko, że te 5$ to za samą mozliwość gry w betę, bez wszystkich bonusów etc. poza tym w tej formie kupuje sie tylko preorder bez odliozenia od fulla.
W zasadzie preorder jest za darmo, jeśli ktoś chce kupic także retaila, a nawet więcej, bo daje rabat.
Aenima -> po co Ci to polowanie na czarownice? Ktoś Cie do czegokolwiek zmusza? Popatrz sobie na strony różnych błaznów, sprzedających WoW za 280 zeta, z aktóy i tak trzeba potam ostro bulić. Każdego miesiąca, Dlaczego ich nie atakujesz, tylko mnie i Draghmara?
Nie rozumiem Cię, proszę wytłumacz mi to jak idiocie, bo mój wąski umysł nie dostrzega realnych i sensownych przesłanek stojącyhc za Twoimi wypowiedziami.