Sry ale nigdzie ninapisalem, ze mnie niestac, tylko , ze niemam zamiaru placic za zadnego mmorpg, sam sie podpisalez, pod slowami:
Do tego trzeba pamiętać cały czas, że płatne mmorpgi są dla dorosłych pracujacych ludzi (takich jest cały czas znaczna większość w mmorpg) a nie dla dzieciaków z podstawówki (tacy grają w Tibię i inne shity).
a ja twierdze, ze w platne mmorp graja dzieci z podstawowki a w darmowe dorosli ludzie, kturzy sie swietnie bawia grajac na serverach na kturych online jest 1000+ graczy
szykuje sie piekna dyskusja bo temam jest fascynujacy i praktycznie nieda sie go rozwiazac co jest lepsze free games albo plane mmorpg, jedni wola tak inni inaczej. Jakby jedna gra byla lepsza od innych toby wszyscy grali tylko w jedna, dyskusja mataki sam sen ja jakie swieta sa lepsze Wielkanoc czy Borze narodzenie
pozdrawiam zakompleksony rolnik z zabitej dechami wsi na podlasiu
ps jestem tylko ciekaw kiedy pojawia sie osobiste wycieczkii piekny flame
ps2 co do tego serva wow to niepodam zadnego linka z szacunku dla bliza, sam niegralem ale caly klan mi zniknol z serva l2 na miesiac i na TS tylko o jednym rozmawiali, wiec musial niezle dzialac
EDIT DO MARK24
wyjazd do kina itp do jest dlamnie koszt 100-150 zl
i jakies 2h jazdy samochodem w obie strony