Huragan napisał(a):
Ja jak powiedzialem, z randomami jak gram to sie nie przejmuje, chyba ze ustalimy jakies zasady, ale jeszcze nie spotkalem sie z party (randomowym) ktore by ustalalo jakies zasady..
Bo wiekszosc graczy spodziewa sie ze po drugiej stronie monitora siedzi czlowiek znajacy ogolnie przyjete zasady. To, ze ich nie przestrzegacie swiadczy o was. Nikt wam nie karze ich przestrzegac, ale one istrnija i wplywaja na wasza reputacje.
Cytuj:
party random robimy po to by wykonac jakis quest, jesli wychodzi rollowanie to NAJSPRAWIEDLIWIEJ jest jak kazdy rolluje i kto wylosuje ten bierze. Nie rozumiem dlaczego mam wspierac jakiegos obcego gracza ? Co innego wspieranie swojej gildi, ale randoma ??
To sie nazywa nie bycie egoista. Przestrzeganie ajglupszych i najprostszych zasad humanizmu, dzielenie sie. Wiem, ze nie rozumiesz Huragan, nigdy bym cie o to nie podejrzewal.
Cytuj:
Powtarzam, zasady sa jesli sie je ustali przed party, jesli nie ma ustalen to gramy na szczescie
tak jest sprawiedliwie bo kazdy ma rowne szanse.
I konczy sie na tym ze Mag na mail helm, a Lotrzyk cloth naramienniki i przy nastepnej walce PvP zabraknie mu tego 40 HP zycia zeby wygrac. Ale dobra, jestescie Horda mi to nie przeszkadza. Zasady sa, ogolnie przyjete, need before greed. Mozecie je ignorowac ale one i tak istnieja.