Poziomka napisał(a):
Rozmawialem z Noodsem, mowi ze pamieta tego kolesia z przed kilku miesiecu, i ze dzis 'odezwal' sie nowa postacia.
Wiec co jakis czas bede pytal Noodsa czy moze nie odezwal sie znowu..
Wiecej nie moge chyba pomoc
Ok Poziomka dzieki. Pewnie Noods nie zapamietał nicka tego kolesia? Wielka szkoda. chciałbym z gosciem pogadac i dowiedziec sie jaki jest jego udzieł w sprawie.
Z tego co na dzis wiem to:
ur2tuff4me+jego kolega to pierwsi wlasciciele Itachiiego. Oboje przestali po jakims czasie grac po czym ur2tuff4me sprzedał konto nie w lipcu 2004roku, kolesiowi o nicku MaiMona. Nie powiedział o tym temu swojemu kumplowi/wspolnikowi bo obije przestali grac i konto bylo nieuzywane.
Aha - ja ciagle uzywam nickow z Orphusa bo tych in-game nie znam - zeby byla jasnosc.
Potem MaiMona zrobił jakies 8lvli i sprzedal konto mnie.
ur2tuff4me z tego co mi pisze to niedawno namawiel tego swojego kumpla zeby wrocic do lineage - napomknal mu o tym pomysle. W odpowiedzi na to ten koles napisal do ncsoftu i mnie zescammował. ur2tuff4me mowi mi teraz ze jest mu z tego powodu przykro, ze nie wiedzial ze on tak zrobi i ze "chce mi to wynagrodzic" cokolwiek ma na mysli. Prosil tez zebym wyedytowal swoje posty na orphusie i zmienil to co o nim napisalem, ale poki nic nie zostało załatwione, poki nie wiem czy moge mu wierzyc (to co przytoczylem to jego wersja wydarzen) postow nie bede narazie edytował i nic w nich zmieniał.
Mam nadzieje ze Poziomka wyciagnie od Noodsa nick tego kolesia co wczesniej grał itachiim moze to da mi jakies nowe slady. (moze to jest ten itachii przez jedno "i" na koncu....podobno jest jakis taki typek?)
Jak rozwikłamy zagadke to antharas i jego kolega w ToI nie beda wam juz straszni. Wszystkim dziekuje za pomoc - jednak polskie community L2 ma sie dobrze.