Bodziu napisał(a):
mrynar napisał(a):
Bod, Gal --> jak z jakis przyczyn (niewazne jakich) mozecie sie spoznic to wyslijcie prosze sms do kogos..., bo to troche niepowazne, wiekszosc z nas waruje w Jeuno od 19.00...
Wczoraj bylo to samo.
Op - jakbys nie wiedzial to jak tylko wrocilem to bylem na spocie, jako ze sie dowiedzialem ze Gala nie ma to poszedlem zrobic cos innego. Potem jeszcze raz wszedlem do gry, jako iz ponownie nie bylo Gala to poszedlem sie kapac, ot i wszystko.
btw co masz na mysli wczoraj bylo tak samo ?? nie rozumiem aluzji
Bod --> chyba mnie nie zrozumiales. Mi nie chodzi o to kto kiedy byl albo nie byl i ile sie spoznil. Chodzi mi o komunikacje, najlepiej przez forum, a jak nie ma sie dostepu do netu to smsem. Wysterczy prosta inforamcja: bede o tej i o tej, spoznie sie tyle i tyle. Szanujmy siebie i swoj czas.
Fakt jest taki ze w niedziele o 16.00 w umowionym miejscu byl Drac, Sto, Rha i ja. Czekalismy conajmniej godzine. W poniedzialek o 20.00 byly te same osoby i tez sporo czekalismy.
Traktujemy siebie powaznie, tak jak to wczesniej nieraz ustalalismy, albo przyjmujemy luzny styl i wtedy bede wiedzial, ze nie musze wszystkiego ustawiac w rl i w grze tak, zeby byc punktualnie.