ArteC napisał(a):
Do waszej gildii Hordy nic nie mam bo jezeli bylibyscie bardzo nie honorowi to napewno bym o was uslyszal.
Ja jestem bardzo niehonorowy, atakuje wszystkich ludzi 20~30 lvli niżej jak mają 10% hp i biją moby.
ArteC napisał(a):
Chodzi tylko o to ze u was jest Huragan, a ten pan mi po prostu BARDZO nie pasuje.
"A bo ja nie lubie Hitlera, to wszyscy niemcy są poj******"
ArteC napisał(a):
Jezeli uwazacie ze gildie PL sa dla was KOS, to bedziemy robic tak samo.
Mając po swojej stronie "Sons of Poland" i "Polish Alliance" (chociaż to drugie jeszcze ujdzie w tłoku) ja bym w ogóle nic takiego nie śmiał pisać na forum.
A tak w ogóle to nie wstyd Wam za takie gildie po swojej stronie? ciekaw jestem, bo widze pełno "White Rose" "Defenders of Dalaran" czy inne tego typu, to tamte dwie w/w nazwy wydają się być takie trendi, ale z drugiej strony ja osobiście to bym zapadł się pod ziemie jakby w hordzie ganiało "Polish Soldiers"
ArteC napisał(a):
Nie rozumiem dlaczego akurat na rodakow sie rzucacie (nienawisc do wlasnego kraju??), ale serwer nasz serwer jest PvP i nie ma sie o co klocic.
Za słabo się staramy, by się rzucać na swoich
ArteC napisał(a):
I bardzo dobrze. Niech jeszcze umrze campowanie na dachach a miasta neutralne moze wreszcie beda znosne.
Mówisz o Gadgetzan? Mi tam się to akurat podoba bo jest śmieszne
Chociaż wczoraj trochę się zmarszczyłem jak zobaczyłem lvl 60 gnome latającego w Gadgetzan z tagiem <GM>, a wcześniej trochę dymu tam było
Może i Twoje marzenie zostanie zrealizowane.