Goku - a ty myslisz ze ja nie bylem na runach Kelenae ??? Hmmm, chyba nawet wiecej anizeli ty, bo praktycznie na kazdym, mimo ze odbywalo sie to o 2:00am
ale to nie wazne. Wiem jak tam bylo i napisalem co mysle o tym runie u Saita, wiec nie rozumiem twoich uwag
Zreszta pisalem to tylko w celach konstruktywnych a nie w celu flame itp. To ze u Kelenae z runa na run wszystko wymykalo sie z pod kontroli to kazdy juz widzial, nie mowiac o lootach
Tak tez dalsze tworzenie tych runow nie mialo juz sensu i jak widac szybko z nich zrezygnowal
Osobiscie ciesze sie ze Sait wzial sie za to bo w koncu bedzie mozna pochodzic na dynamisy, fajne runy, ktory mi brakuje, nie mowiac o AF2
Mam rowniez nadzieje iz nie podzieli losu Kelenae i bedzie trzymal wszystko w ryzach, aby nie dochodzilo do sytuacji bezaladu i samowoli co jest niewatpliwie trudna rzecza ale jakze wielkim wyzwaniem ;D
Wierze w Saita ze podola temu wyzwaniu i bedzie trzymal krotko ludzi ! (ach ten jego temperament ;D) Moze lepiej niech wytypuje jedna osobe na kontrolowanie lootow czy cos aby bylo to fair play. Nie wiem w sumie co z tym zroic moze jakies inne propozycje w tej kwesti.
btw. Goku tu bylo lepiej bo bylo duzo ludzi nowych, ktorzy pierwszy raz w dynamis uczestniczyli, wiec i kontrolowac jest troche latwiej, tych bez zlych nawykow itp