Po pierwsze witam (pierwszy post na forum)
Co do huntera.
Na poczatku mialem obawy...czy hunterem zdzialam cokolwiek..
Ale z dnia na dzien coraz lepiej jest.
A dzisiaj rano juz wogole bylo cool...polozylem rouge na 41 ,majac 37 lvl.
Wiec albo zastosowalem dobra taktyke albo rouge nie bardzo umial grac.
Dostalem sapa w plecy ...ale rouge zamiast zajac sie petem , zaczal okladac mnie ...wiec automatycznie z sapa wyszedlem.
Po tej szybkiej akcji wcielo mi 1/4 hp.
Dostal WC i dystansik. Zanim zdazylem marka poslac tej juz probowal sie ukryc (nie wiem jakim cudem jak pet go lal..ale nie wazne), wiec poszla flara, mark, CS, w miedzyczasie FT...i seria.
Rouge bardzo pieknie sie wpakowal w FT a do tego czasu dostal ponownie CS. A pet go caly czas okladal (1.2 speeda robi swoje :> ).
Rouge podszedl i zaczal mnie lac...wiec znowu WC...i od nowa.
W koncu padl. Ja na oparach HP ale jednak calo..., pet tez caly.
Ignorowanie peta moze byc wielkim bledem. to naprawde dobra przeszkadzajka...a zwlaszcza jak wali co sekunde
Na tym przykladzie moge powiedziec ze jezeli naucze sie grac i zrobie jakies przemyslane tree to hunterem podzialam.
Ja stawiam na dystans i survival. Beast mastery sobie odpuscilem...za male bonusy sa...szkoda punktow IMO.
Czytalem wczesniej ze hunter moze miec problemy z kilkoma klasami ...np. palladyn. Jeszcze nie mialem okazji walczyc z palkiem...ale gdzies czytalem ze mozna napsuc krwi klasom postaci opartym o mane ...czyli tez palladyn. Wystarczy zapodac wysysanie many i te klasy moga miec problemy (mag bez many to martwy mag...pal juz mniej..ale zawsze
)
Czytalem tez odnosnie broni dla huntera.
Na kilku forach czytalem ze wielu poleca bron 2h. Ja sam narazie latam z polearm..ale na przyszlosc na bank zmienie.
Jezeli hunter postawiony jest bardiej na dystans..to raczej wazniejsza bedzie dla niego predkosc niz dps. Bo bezpieczniej dla huntera jest wsadzic WC w ciagu 1.7s niz np. 2.7 albo 3.1. Sa to ulamki..ale to wlasnie one moga ocalic tylek huntera.
pozdrawiam
OT ON
swietne forum...jakim cudem jestem tu dopiero teraz
OT OFF