Dlaczego na forum MMORPG.PL 90% postow to flame? (Przynajmniej w kolumnie WoWa ktora czytam) Sami jezdzicie po wszystkich i za wszystko, a musze powiedziec, ze sam fakt flamowania wcale dobrze o was nie swiadczy. Moze tak zamiast "szefem tej gildii jest 14 (prawie 15) latek piszacy "napish do mnie" "moshesh". Ja wymiękłem" napisac "Z rozmow ktore przeprowadzilem z szefem gildii, nie polecam, ale wasza sprawa". Tresc przekazujesz taka sama a nie odwolujesz sie do monotonnego powtarzania tego co juz w flamach bylo powiedziane nieskonczona ilosc razy - dziecko, dziecinnosc, l33t itp. Nie podoba ci sie ktos to z nim nie rozmawiaj. Internet mial byc miejscem wymiany pogladow nie jechania po wszystkich zeby podniesc sobie ego.
Ja wcale nie mowie ze jestescie bez racji. Leet speek wcale nie swiadczy za dobrze o graczu. Pewne osobniki udowodnily juz pare razy swoj poziom itp, ale dlaczego jedyna odpowiedzia jest bezsensowny flame powtarzajacy po raz kolejny uklepane regulki. Nie potraficie czegos madrzejszego wymyslic? Czegos nowego, czego nie sciagneliscie z innych forow i tamtejszych flamerow. Serio tego sie dobrze nie czyta i nie wplywa to pozytywnie na klimat forum. Od kiedy tu jestem widze tylko klotnie i flame. Tu maja sie zbierac osoby o tych samych zainteresowaniach, wymieniac swoje poglady i rozmawiac w przyjaznej atmosferze. Nie rozumiem dlaczego na sile staracie sie stworzyc z forum jeden wielki flame? Czy takie forum wam sie podoba? Wiem ze mnie tez zjedziecie za ten post (pelnoletni jestem wiec musicie wymyslec cos innego niz dzieciak) ale juz nie moglem tego czytac
. Oczywiscie nie odnosi sie to do wszystkich czlonkow tego forum, ale tych o ktorych pisze jest wystarczajaco duzo zeby calkowicie zepsuc klimat.