Pytanie jest glownie skierowane do Bodzia, Gala i Stoka.
Powiem szczerze, ze nie podoba mi sie sposob zlikwidowania DH. Troche mi to przypomina zmiane nazwy przez partie polityczne w Polsce...
Jesli nowy LS jest zbudowany w oparciu o jakis nowych ludzi to w miare ok, ale podejrzewam ze sa w nim te same osoby ktore byly w DH minus paru wkurwionych jak ja czy Gal.
Co sie stalo z fundem DH? Ktos z was zna odpowiedz?
Macie zamiar przylaczyc sie do nowego LSa? Ja raczej nie, wiem ze nie ma dla nas specjalnej HNMowej alternatywy, ale chyba wole nie miec HNM LSa niz pchac sie do LSa ktory znowu moze sie za pare tygodni rozpasc, a nasze punkty i lsfund pojda w pizdu...
W takim wypadku odzywa pomysl EU HNM LSa czy troche bardziej fantastyczny PL HNM LSa, ale nie wiem czy nasi uber koledzy byliby sklonni rzucic SW... Budowanie nowego LSa wymaga czasu i cierpliwosci (skill i wiedze chyba juz mamy), odrazu bysmy Kirina nie dali rady zalatwic, ale z czasem pewnie tak.
Ja chwilowa przerwe w polowaniu na HNMy przyjalem z ulga, moge robic w grze ktore najbardziej lubie, przyjemnie nie miec na glowie LSowych eventow, ale z czasem chcialbym np. miec Kirin's Osode, a bez HNM LSa zdobyc sie jej nie da.
Moze nie powinnismy tego tematu poruszac na forum publicznym, w DH mielismy paru dobrych kolegow, sporo im zawdzieczamy (ja np. Black Belt i wiele cennych rad), ale z drugiej strony jesli LS nie istnieje to nie mamy wobec niego zadnych zobowiazan tak jak on okazuje sie nie mial wobec nas...