Ponieważ jeszcze się nie wypowiadałem - zrobię to, dodając do tego wątku jakże ciekawe elementy
A więc jak już pewnie część z Was wie DH rozpadło się. A z tego co mi się udało wyciągnąć od co bardziej rozmownych ludzi(czyt. Shredder) rozważali to wyjście od jakiegoś czasu. Napisałem tak gdyż reszta ludzi mówiła "Talk with Akabane i don't know". Obecnie ich nowy LS po reformach nazywa sie mniej więcej LeCouersNoire czyli DarkHearts po francusku.
Nowy LS liczy zdecydowanie mniej członków. Chodzi tutaj przede wszystkim o starą gwardię która była w DH praktycznie od początku lub dołączyła się jakiś czas temu. Praktycznie wszystkie n00bki w tym my nie zostały nawet poinformowane o stworzeniu nowego LS'a. Wylecieli chyba wszyscy którzy zostali przyjęci w tym samym czasie co my. Jednym z powodów była zapewne niewystarczająca jak na owy LS frekwencja(a wyszło to przy okazji mojej rozmowy ze Shredderem). Powiedział on dokładniej że "O zmianie LS'a wiedzieli wszyscy którzy byli aktywni. I tutaj wychodzi na jaw czemu na ostatnim sobotnim event'cie wszyscy byliśmy potrzebni i czemu mimo systemu punktowego dropy dostały tylko niektóre osoby... Ponadto Shredder poparł się jeszcze taką wypowiedzią a mianowicie "byłem na LS'ie we wtorek i nikogo nie było". Nie wiem tylko co to ma znaczyć - przy poprzedniej zmianie LS'a z DH na DHs każdy kto nie miał perełki dostawał tella - widocznie tym razem byłoby o to zbyt ciężko. Co do LS funda rozmawiałem na ten temat. Podobno postanowiliśmy(tak nie myle się takiego słowa użył) że ls fund zostanie rozdzielony na wszystkie osoby po równo w zależności od ilości punktów. I jak napisał mi Shredder "wszyscy" dostali to na co zasłużyli. 1 pkt w tym rozliczeniu wart był 221gila(prawda że śmieszne?:) ale gwoli wyjaśnienia - u nas dropy bardzo często wydawane były bez odejmowania punktów(ja min dostałem obydwa abj za darmo mimo iż powinienem wydać na nie jakieś 700 pkt kiedy miałem ich niecałe 500), wiem że najbardziej ucierpiał tutaj Sto. Ja osobiście nie mam zamiaru domagać się od nich niecałych 100k - szczerze mówiąc wali mnie. Nadmienię jeszcze że dzień przed tym jak się dowiedziałem że DH nie ma - Xet spotkał Naruę i doowiedział się że ten wyleciał z DH. Narua jak wiecie bywał na eventach tak często jak my (tzn nie dość często) i wyleciał najpewniej za to.
Mi osobiście powiedziano dzisiaj żebym się odezwał do Akabane, ale gdy zrobiłem to wczoraj dostałem zdawkową odpowiedź że "założyłem nowergo LS'a" i tyle. Nie chciał nawet pogadać...
Ja osobiście nie zamierzam się do niego odzywać po perełkę a wiem że o to im chodzi bo w ten sposób chcą sprawdzić czy komuś na tym zależy.
Jeżeli się do mnie odezwie i wszystko wyjaśni... ale nie liczę na to.
Ponadto całe nowe DH (a raczej powinienem napisać LCN) traktuje osoby które wyrzuciło jak trędowatych. Dzisiaj kiedy expowaliśmy z Rha w Sky na Aura Statue wpadli zobaczyć czy jest Ulli. Było ich 3 party - NIKT się nie odezwał. I mam nadzieję że było im wstyd!!!
Tym zakończę swoją przydługawą już chyba wypowiedź.
Oby ich piekło pożarło!!! ^^