Mark24 napisał(a):
ale to nic nie da. Różnica w dps-ie 2h vs 1h jest około ~20-30dps.
To porownaj ewentualny critical + deep bleeding (sredni damage broni) + 5% 2h damage z talentow, a zrobi sie "troche" wiecej
Analogicznie overpower. Critical z 2h, a z 1h to jednak jest imho roznica. Poza tym rage - walniesz raz a porzadnie to od razu bedziesz mogl mobka zaspamowac wszystkim tym co warrior ma do spamowania
Ja nie mowie o graniu non stop 2h. Mowie, ze sa chwile kiedy calkiem dobrze jest przelaczyc bron bo skoro mob mnie np. nie atakuje, a akurat nie moge go zatauntowac to wole mu z 2h przywalic bo efekt bedzie hmm wiekszy
Cytuj:
Więc 1s na zmianę broni.
Jak zbindujesz pod klawisz to jest to praktycznie instant (nie wiem 0,1s ?). Z tymi 3s na pierwszy hit to tez nie jest to chyba tak (byc moze bug) gdyz calkiem czesto zdazalo mi sie, ze mialem juz wyprowadzac cios z 1h+shield, przelaczalem na 2h i bardzo szybko (na pewno nie tyle ile wynosi speed broni - czyli ~ 3s) byl wyprowadzny cios.
Ja bron boze nie mowie, ze jest jakos super. Jak ktos preferuje 1h + shiled to super bo ja tez
Mowie tylko, ze to (wziecie w lapy innej broni) po prostu kolejna mozliwosc, ktora czasem moze sie komus przydac. Jak wiadomo warriorem trzeba sie nakombinowac, aby cokolwiek zrobic