Escaflone napisał(a):
Jestem Siratu ćwiczę tam gdzie dostaje 500 exp za zabicie stworka
. Ej mam małą prośbę ma ktoś na zbyciu trochę Halin potion, bo wypijam je litrami, ciężkie jest życie łucznika na solo play. Acha, co się robi z kimś, kto biega koło ciebie i chce pieniędzy ?? Nie no wiecie sam jestem nowy myślałem, że on tez. A okazało się, że start w tej grze jest ciężki no to dałem mu 20 000tys a on normalnie zamiast podziękować i odejść prześladował mnie przez 15 minut i chciał więcej no musicalem się aż wylogować
OMG dałeś mu 20k o.O ja bym go pewnie zatłukł jak by mnie drażnił, ale możliwe że to nerwy mi puszczają ostatnio
BTW dobra rada. Naucz się grać tym łucznikiem bo coś chyba nie tęgo Ci idzie
Najlepsze dla ciebie są moby które zabijasz max w 3 strzałach. A to dlatego, że po 1 nie udeży cię nawet taki mob (chyli nie musisz się leczyć) po 2 bije się je w miarę szybko więc pomimo, mniejszego expa za 1 moba - w czasie zdobywasz go więcej).
Pamiętaj atakujesz, odbiegasz atakujesz - tak aby mob nie dobiegł do ciebie.
PS. Raczej nikogo z nowych graczy nie stać na to alby używać healing potionów - poprostu z poczatku lepiej siedzieć na dupie i się leczyc (choć bow userowi to nie powinno grozić bo jak mówiłem moby do ciebie zazwyczaj nie dobiegają).