Sylvian napisal:
Cytuj:
Tak jak pisał Poziomka raczej nikogo nie stać na to, żeby pozyczyć tyle kasy - a będzie to o tyle trudniejsze, że nikt Cie nie zna. I na chwile obecną jesteś całkowicie 'niewypłacalny'
Ja go znam dosc dlugo, nie tyle z Lineage2 co z Muda +pare razy razem IRL pilismy pivko - wiec moge stwierdzic ze pewny zaufany czlowiek.
Karol66 napisal:
Cytuj:
Reasumujac - sporo osob ma konta ktore opchnie pewnie za 100-200 pln a stuffu na nich bedziesz mial za te pare mln (plus zostanie Ci drugie konto ktore po stripnieciu postaci mozesz suspendowac i zostawic sobie "na pozniej").
Widzisz Karol oto chodzi ze malo jest takich osob, jesli juz ktos konczy to albo sprzedaje postac IRL - za gruba kase $$, lub rozdaje sprzet (kase) wsrod znajomych. Tobie akurat sie dobrze trafilo.
Piszpan napisal:
Cytuj:
Poziom skad wiesz ze IGE jest bezpieczne?
Mialem z nimi kontakt jakis czas temu gdy chcialem sprzedac swoje stare acc, ale niestety wycenili je zbyt tanio - darowalem sobie.
Pozatym mam znajomych ktorzy nie chca sie przyznac ale wiem ze kupowali
)
Na maile IGE odpowiada szybko, i fachowa pomoc w razie jakichs problemow..W koncu robia na tym wielka kase- watpie by chcieli Cie oszukac i narazac 'reputacje' na szwank.