pull bosa sie udal ale nei do konca ^_^
dajcie jakis feedback jak to zrobic by nie bylo addow bo jak zaczalem biec to juz sie nie ogladalem
ze swoijej strony powiem ze mobki ktore summonuje statuetka nia agruja tego ktory wkurzyl statuetke a najblizszego osobnika... zakladam ze jak pobieglem ktoras ze statuetek jeszcze nie zdazyla zsumonowac mobkow i zrobila to przy was, ale moge sie mylic dlatego slucham was
jak macie jakis uwagi do ludzi czy dzialania, to napierajcie
co do dropow... ja peirdzile to jakies fatum ze nowi prawie zawsze zgarniaja item... zenia, syler, asael, stellaris ... gdyby nei wypadly drugei buty blma bod pewnie by urlop wzial
ale wprowadzanie takich rulesow naprawde moze zniechecic ludzi do przylaczenia sie, bylbym sklony by wprowadzic ze na peirwszym runie nie mozna ale nic ponad to... juz na poziomie rekrutacji staram sie zorientowac czy ludzie zamierzaja traktowac to powaznie... niektorzy leca wogole na beszczela np. "czesc", "gdzie bedzie nastepny run bo ja i moj kumpel chcemy zaliczyc bastok" albo "gdzie idziecie bo w bastok bylem tyl razy ze mam dosc i nic tam dla mnie nie ma" no poprostu zalamka...
poki co kazdy kto dostal af jest raczej stalym bywalcem... szwedzi cos sie wykruszyli ale ponoc za 2 tyg maja znowu miec czas...
jak dla mnie waznym problemem jest tez to ze poki co monety leca randomowo i ludzi porpsotu sprzedaja je na kase.. uwazam ze monety powinny byc zachowane do uzycia przez ktoregos z memebrsow... np wlasnie wprowadzajac ich lotowalnos wybeirajac 100-value monety... ale ludzie zaczeli epwnie by sie brzyc ze ci wychodza na tym najlepiej... polemizowal bymc zy wychdoza tak najlepiej... nie moga ich sprzedac a zanim ich relic bedzie uzyteczny musza zebrac jakies 8000 monet...
idk...
min lv pewnie wprowadze... wczesniej nic o tym tez nie mowilem by byc bardziej atrakcyjnym dla nowych ludzi
ale teraz juz sie sami reklamujemy lol wic mozemy surowsze zasady wprowadzic...