Szerszen tak w celu wyjasnienia u mnie dziala wszystko normalnie ok tylko czasem sa jakies kwiatki - ale wychodzi ze nie tylko u mnie.
Ostatni przydazyl mi sie dziwny wpadek i napewno nie ma nic wspolnego z wersja ultimy jaka mam.
Bylem sobie na CM w brit i pyrgnolem dwa wirujace blade
na bone magi co by mialy troche rozrywki + magic reflection ...
no po pewnym czasie trupiki przebily reflecta poprawilem - znow przebily dostalem poison ehh wyleczylem znow poison znow cure i teraz dla zabawy dostalem dwa razy curse ... wlaczylem teleport i odjazd. Stoje ja sobie w krzaczkach schowany i czekam na mane oraz przeminiecie curse - curse nieimija - poszedlem na papierocha (wypalilem dwa dalej mam -14 sily i i dex). W miedzy czasie zaczolem sobie krecic w mikserku healka z healka nici - wogole nic nie wyprodukowalem a probowlem kilka razy - co do butli to mialem z 80 pustych rega ubywalo oczywiscie - a jak
. Dostalem frozen - dobrze ze ktos przechodzil obok i dal mi w twaz bo niemoglem nic zrobic - co ciekawe frozen powracal caly wieczor - i tylko dzieki temu ze zawsze byl ktos kto pral mnie w pysk moglem sie poruszac. Curse nie zszedl wcale przez 30 minut - malo tego musialem zucic na siebie bless i strenght zeby moc chodzic - ten efekt tez zostal na stale ....
Powiem wiecej nie udalo mi sie wykonac zadnej miksturki ale zeby bylo weselej to te dwa bone mage tez mialy frozen do chwili kiedy zginely z mojej reki. Ale do czego zmierzam. Otuz pomimo tego ze te dwa magiczne szkielety zyly na CM zrespawnowaly sie dalsze dwa i to napewno nie jest wina mojego kiljenta - wiem co mowie i co widzialem - w pewnej chwili po CM ganialy 4 bone mage dwa FROZEN i dwa normalne - a to nie jest normalne.
Szerszen powiedz co o tym myslisz
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Scorpio dnia 2002-01-17 14:29 ]</font>
UGA juz wszystko jest oki pieknie pieknie WoW
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Scorpio dnia 2002-01-17 16:48 ]</font>