OK, no to jazda
Na początek pytanko... dzisiaj ściągnąłem klienta i lookne na to cudo, ale chciałbym wiedzieć czy w ogóle gra jest w ENG czy KRZACZKOWATYM? Z dyskusji wynosze mieszane odczucia, była mowa że jest "już" ENG i żeby nie grać z krzakowym menu :| hmm, to ma sens! Ale trochę wyżej napisano, że gra na chińskich servach będzie za friko 4ever. Prosze żeby mi wybaczyć brak czasu na studiowania stronki
http://www.supremedestiny.com.my/ i powiedzieć wprost czy sama gra jest ENG?
No a teraz coś litowego. A propos Mu
sam grałem w tą "niezrównaną" grę. Miałem (kiedyś) przyjemność grać na globalu i na kilku privach. Ale co ważniejsze, spodobało mi się na początku. Wciągnąłem kilku znajomych w ten świat i do dzisiaj pluje sobie w brode! Trzech z nich jest straconych na zawsze ;-( Idą do pracy (jeden do szkoły) wracają do domu i grają non-stop w Mu! Żadnego z nich ani na chwile nie udało mi się przekonać do lepszych gier. Dyskusja kończyła się na tym że jedna gra skacze (duże wymagania), inna zbyt skomplikowana (tak jakby to coś złego), a w trzeciej nie znajdziesz świecących zbroi (katastrofa). Byt maniaka opiera się na przekonaniu o świętości i nieskazitelnym klimacie Muonline. Jeżeli w jakimś topicu o innej grze nie ma nawiązania do Mu, np: podobieństwo grafiki, to moi znajomi omijają taki temat jakby był szerzeniem herezji :|
No głupia sprawa, rozumiem że nie każdy ma zacięcie do bardzo skomplikowanych gier. Czasami potrzeba nam zwykłego siekania mobków dla relaksu. Ale jak udało się twórcom Mu zrobić co niektórym takie pranie mózgu? Rasowy Mu-aniak nie spojrzy na inny tytuł. Respect dla WEBZEN
Pozdrawiam...