scorpio007 napisał(a):
I pewnie same nooby. Blagam, robert. Ty nie wiesz jak to bylo baz buffow. Wiesz tylko jak to jest z buffami. Nie wiesz jak te buffy podniszczyly te gre.
O to chodzi, ze po prostu bez buffow rozne profesje mialy znaczenie.
Kiedys jak to jeszcze nawet mountow nie bylo tyko zachrzanialo sie z buta.
Zbierala sie grupa i kazdy sie przydawal: Squad Lider (poki nie wyjdzie CU o kant dupy ta profesja, tylko zeby bazy niszczyc?), Medyk/Doktor (nie tylko w szpitalu i dla buffow ale i w terenie), Scout/Ranger (by w przerwie rozstawic namiot by medycy i entertainerzy mogli leczyc), Entertainer, no i oczywiscie profesje combat.
Jako Ranger zawsze chetnie mnie do grupy brano bym mogl stawiac obozy i bazy, rowniez komuflaze sie przydawaly.
I widzisz Mark24, to co ty bierzesz za plus jak przeklinam bo co to k za przyjemnosc isc samemu z buffem i tluc bez problemu wszystko do okola (dla kasy? gdzie tu zabawa? gdzie RPG? to jest mmog, nie chodzi o bezmyslne nabijanie sobie kasy i exp, niestety wielu o tym nie wie i niszczy caly klimat gry).
W takich grupach jak byly kiedys kazdy mial pewna role, kazdy byl na swoj sposob przydatny i wazny. Po wpowadzeniu buffow wszystko szlak wzielo.
Twoj grugi plus, moze i jest rzeczywiscie plusem ale na grzyba mi ta kolejka (i denerwujace agro) skoro wiekszosc uzywa 1-2 te same umiejetnosci. Gdzie ta finezja? Mam tylko nadzieje, ze po CU bedzie wiecej zroznicowanych umiejetnosci.
PS. Wszyscy robimy bledy ortograficzne i interpunkcyjne (jestem doskonalym przykladem) ale blagam, nie z kad tyko skad.
PS2. Jezeli nie wiecie jak to bylo zanim wprowadzono buffy, nie wypowiadajcie sie o nich bo pojecia o tym nie macie.
/signed
robertcz napisał(a):
po 2.
a moze nie chce grupie? jestem samotnikiem i chce grac w pojedynke? jestem caly czas AFK zeby mi d... nie zawracali....
gram tak bo tak chce...
niestety bez bufow to mozna piednac w oponke...
Jak nie lubisz grup to poi co grasz w mmorpg , idz grac w single player , tam znajdziesz duzo bardziej rozbudowane fabuly i nie bedziesz sie musial meczyc z ludzmi ktozy graja na tym samym serv .. Bosz jak ja lubie jak ktos grajacy w mmorpg mowi mi ze on nie lubi grac z ludzmi