k4czy napisał(a):
Zolin napisał(a):
Wedlug mnei to powinny byc jakies konsekwencje tego giniecia......dead tracisz 10% zlota albo dostejesz res sicka(mimo doibegneicia do ciala). Bo takto to sei robi jeddne wielkie zameiszanie. Ludzie wtedy w pvp bardziej by planowowal swoje kroki..... Bardziej liczyla by sie strategia i odpowiednie dobranie osob w timei itd. Bo teraz nawet bez tego pkt to po rpostu rzeznia jest i nic innego. Czesto zero strategi, ot po prostu dobiec do nablizszego wroga i nacisnac attack. A co np do zabijania jakis noobow na 20 lvlu..to tacy high lvl to powinni tylko raz np dostawac pkt za zabicie a juz za kolejne razy nic. Bo bedzie ebzsensu jak 60 beda siedziec w low areach zeby se nabijac honor pkt.........
Ale zobaczymy jak to bedzie...licze ze Blizz nie da ciala i nie popsuje nam gry totalna bezsensowna rzeznia....
No wiesz jak sie rezujesz to Ci sie sprzet niszczy, poza tym jak sie za duzo razy rezniesz to masz odczekac iles tam minut do nastepnego wskrzeszenia, takze nie jest tak do konca ze ginac nic nie tracisz badz nie ma zadnych konsekwencji.
A wyobraz sobie sytuacje jak koles ma 2k golda i ginie, 200g w plecy, chyba wtedy PvP by nie mialo sensu, a raczej wogole by go nie bylo, albo ludzie kase by 3mali na alltach zeby jej nie tracic ginac.
Nie mialem na mysli tego.....wiem ze jak sie reznie u ducha to 75% tracisz durablity plus 10 min masz z glowy walki.....chodzilo mi o to ze jak cie gracz stuknie i se dobiegniesz do ciala....zebys cos tracil.....nie wiem z goldem to fakt, kazdy by trzymal w alcie...ale moze zeby sie sprzet psul o te 10-20%, a naprawa bylaby drozsza niz teraz. Wtedy moze w koncu nie byloby takiej rzezni, ze ginie sie po 100 razy i jest spoko.....to sie zrobilo nudne, zabjac iles tam tego samego kolesia.....
Poki co wlasnie takie pvp nie ma sensu.....musza byc konsekwencje giniecia z reki graczy, tak jak jest w innych mmorpgach. 10% durability badz strata iles tam honor pkt. Jak tego nie zmienia to chyba se dam spokoj z wowem, bo ja wybierajac ta gre i serwer pvp.......liczylem na rozbudowana strone walk miedzy graczami. A tu czysta rzeznia.........
Jednakze naleze do cierpliwych wiec zobaczymy jak to bedzie.