Cytuj:
nauczmy sie nazywac rzeczy zgodnie z prawda
uzywasz nielegalnego oprogramowania - jestes zlodziejem
ogladasz nielegalne kopie filmow - jestes zlodziejem
posiadasz nielegalne mp3 - jestes zlodziejem
kopiujesz czyjesc texty bez pozwolenia - jestes zlodziejem...
Naucz się tego na pamięć i możesz to trzaskać wieczorem razem z paciorkiem...
Niestety nie moge sobie przypomnieć żebyś okazał swój 'słuszny gniew' po publikacji Huragana, dopiero teraz kiedy autor textu się znalazł, przybyłeś tutaj gromić 'złodzieja'...
Oczywiście wszystko co napisałeś to prawda ale serwujesz tu takie frazesy jak przekupka pod kościołem o tym, że młodzież jest zła...
Pomijając całą kwestię 'moralną'. To poradnik się pisze po to, żeby jak najwięcej ludzi z niego skorzystało, jak się okazuje autor, nie ma już specjalnego żalu:
Cytuj:
well its a private board and copying is not allowed... i hold no grudges against him as he was just sharing the info i put up ... tho i am dissapointed that he cooppied my guide without lettin me know =( and left out the part at the bottom with my name and stuff
Cheers to all u guys and good luck on onixia ^^ shes a blast
Ale oczywiście na forum zawsze się trafi jakiś 'holier then thou' co będzie sprzedawał jarmarczne mądrości...
P.S.
Jestem mocno przeciwko piractwu, pracę mam taką że pewne objawy piractwa biją mnie po kieszeni. Jednak ładowanie piractwa i tego co zrobił Huragan do jednago gara to naprawdę przegięcie.
P.S.2
Warto by to wrzucić do działu pogawędki, tudzież flames... zaraz się zacznie rozmowa na temat moralności, która i tak do niczego sensownego nie doprowadzi...