Cytuj:
2001-11-25 02:12, Malcolm napisał:
Hmm, czy twoj post ma cos wspolnego z UO? Pomyliles, ze tak powiem forum? To motoryzacyjne to za rogiem
BTW: A ja mialem Grandmaster Error i jakos nie mialem do tego problemu
Pozdrawiam.
Nie pomyliłem. Widocznie moja przenośnia była zbyt daleko idąca
Ale jeśli chcesz dosadniej i na tematm, to proszę.
Uważam za totalny idiotyzm narzucanie zachowań typu "bywaj" zamiast "cy@" itp. Jeśli czujesz, że to nie erpegowo, to po prostu ignoruj. Chodzi mi o to, ze konrador grał w UO zanim wy w gaciach biegaliście za wojskiem. I zarzucanie komu jak komu, ale jemu, że jest ignorantem jest co najmniej nietaktowne. Chodzi mi o to, że opinie ludzi z OSI-shardów maja jednak pewne solidne podstawy. Free shardy mają jedyny argument na to, by tam grać - są po prostu darmowe. Zapewniam, że potrafię wskazać na tym forum co najmniej 4 osoby, które chetnie grałyby na OSI ale mają problem - brak karty kredytowej albo brak 150 pln na game time. I tu leży pies pogrzebany. Natomiast nie mam pretessji, że chwalisie cl czy dz, czy cokolwiek. Ale na Boga - przestańcie wreszcie chrzanić, że kopia Mona Lizy z Narodowego jest lepsza od tego, co wisi w Louvre, namalowanego przez Leonarda. Przestańcie (to do GM-ów free shardów) stawiwać się ponad głowami innych. Szanujcie ICH OPINIE, a zastępowanie braków w umiejętnościach i znajomości tematu idiotycznymi zachowaniami zastąpcie odrobiną pokory.