LOL !
Co za niesamowity wywod dla gnomes, haha !
Ostatnio doswiadczylem kary za litosc dla Horde, grindowalem sobie w STV na 40lvl Gnome Mage, i nagle zauwazylem ze Rogue 38lvl z Horde gonia 3 moby i ucieka to ja chcac pomoc wzialem jednego moba na siebie a drugiego zsheepowalem, po calej sprawie poszedlem dalej grindowac, za chwile wrocil owy rogue w towarzystwie priesta na 36lvl i mnie skillowali, ot owe podziekowanie !
No coz po takim gankowaniu wrocilem z dalekiego polnocnego cmentarza i zaczalem hunting
Dlugo nie trzeba bylo czekac, sheep na priesta, Rogue na pierwszy odstrzal, czary wchodzily jak w maslo, jednak lvl robi swoje
nastepnie priest, cale szczescie ze udalo mi sie countespella uzyc przed rzuceniem jego shielda, hehe.
Moral taki jak juz Xanth kiedys pisal, badz litosciwy to wroca w grupie i cie ubija :/ No coz War !
A wracajac do wyboru, do PvP zadnego z tych postaci nie wzialbym, mam Huntera na 56lvl i dociagne go do60lvl choc mi sie nie chce okrutnie i powiem szczerze tyle czasu spedzone i wcale nie jestem z niego zadowolony, do PvE czy TvT jest super, ale w solo pvp do kompletna klapa, byc moze nie umiem grac, byc moze nie mam niezbednego boosta, jakim jest profesja inzyniera, ale w owym pvp to jest beznadziejny (wg mnie co by nie byc posadzony o herezje).
btw. Sathorn - mam jeden specjal u peta i nadal ma problemy z utzrmaniem aggro, wyprobowalem wszystkich mozliwych