Mark24 napisał(a):
sam taunt warriora jest milion razy bardziej wydajny w odbieraniu agro niż wszystkie seale i blessy paladyna razem wzięte. Warrior na ~50lvl zgarnia agro z paladyna z 60lvl z palcem w d.. A dobry warrior musi raptem jeden góra dwa razy użyć taunta by utrzymać moba przy sobie. resztę załatwia innymi skillami (każdy specjal, shout generuje hate).
mozliwe pod warunkiem ze warrior umie go uzywac, mi sie taki nie trafil dlatego tarktuje tak warriory
Mark24 napisał(a):
Druid nie zakosi ci zadnej rzeczy chyba ze naprawdę nie potraficie dobierać. Druid idzie m.in. w inteligence, ty jako rogue int masz gdzieś.
Generalnie druid sta, int, spi, rogue - sta, agi.
trust me w wielu random party w ktorych gralem za nim doszedlem do mojej obecnej gildii druid pisal "need for bear form"
Mark24 napisał(a):
rogue nie powinien odbierać agro, ale fakt czasami odbiera i dostanie hita lub 2 zanim warrior zareaguje. Faktycznie... jeszcze w Maruadon rogue robił za secondary tanka i ściągał agro z priesta. Teraz to jest pure damage dealer, mobki są takie że rogue potrafi paść po jednym-dwóch hitach więc jego rola jest teraz jedna: dps + jak chce żyć kontrolować swój hate u mobka. Jak jest na tyle głupi, że nie potrafi wyczuć kiedy przechyla szalę z agro to niech pada i nie będzie to wina tanka.
thx za tips
tak czy siak jak moj life < 20% to vanish i bye bye baby
lub jak mam cooldown to limited invincible potion