Zrodlo
http://forum.element.superhost.pl/viewtopic.php?TopicID=12125
Na poczatku podkresle ze nie jestes ekspertem w tym temacie ale wiem "cos" stad ten temat. Pierw moze pare słow o samym epic mouncie. Czytalem rozne sprzeczne informacje na ten temat stad postanowilem wyjasnic pare kwestii.
Epic Mount wyglada zupelnie inaczej niz mount ktory mozna qpic na 60 lvl. Sam epic mount kosztuje nadal 900g i ma predkosc 100% , rozni sie tylko wygladem od tego mounta na 60lvl. Skad go dostac ... ?
1. Questa mozna dostac od 58 lvl ( ma sie wybor 3 roznych ) ale wszystkie 3 daja ci w nagrode range.
2. Miejsce : Winterspring (Location: Frostsaber Rock)
3. Tak jak pisalem sa trzy rodzaje questy do wyboru zeby dojsc do rangi exalted:
a) Zaczynamy od "FrostSaber Provisions" (required faction level - beginning of neutral faction)
b) Winterfall Intrusion (required faction level - middle of neutral faction).
c) Third Quest: Rampaging Giants (required faction level - honored).
4. Wymagana ranga Exalted
5. Po osiagnienciu w/w rangi mozna kupic ( podkreslam kupic a nie dostac za free jak to ktos pisal tutaj ) se "Reins of Winterspring Frostsaber"
Koszt : 900g
Predkosc : 100%
6. Wszystkie rasy oprocz NE beda potrzebowaly rangi exalted w Darnassus. ( Dobrze ze jestem NE ) ( Nie wiem jak to jest z Horda)
7. Rasy ktore maja mozliwosc kupna omawianego epic mounta : Human, Orc, Dwarf, Night Elf, Undead, Gnome, Troll
8. Screen omawianego epic mounta :
Epic Mount
Sam zrobilem tego pierwszego questa 3 razy wiecej mi sie niechcialo