Fajek napisał(a):
Widze, ze wkradłu sie tu wiele niescisłosci a niektore osoby, juz pisza, że znowu nie kupili.
Sprawa wyglada tak:
po pierwsze, zamawiac WoW'a przez strone mozna było od 2 miesiecy. Mozliwosc ta została zablokowana w niedziele, ze wzgledu na logistyke. gry beda rozsylane do klientow dzis.
Drugi rzut nmie trafił jeszcze do sklepów - stanie sie to w srode i zapewniam ze WoW'a wystarczy dla wszystkich, nawet jesli bedziecie chcieli kupic po 10 sztuk.
Tak wiec, panowie... bez zbednych nerwow - WoW jest i wystarczy go dla wszystkich. Zapraszam wszystkich od srody do sklepów.
pozdrawiam
Marcin Hajek
CD Projekt
Z mojego punktu widzenia drugi rzut gry powinien zaspokoić juz popyt dlatego nie zamawiałem tego 2 miesiące wcześniej licząc ze zrobie to jak juz gra fizycznie będzie dostępna.
Poza tym dzis na stronie nie doczytałem ze gry jest pod dostatkiem a dostałem komunikat ze gra została wyczerpana - co tu mogłem pomysleć - ze jej nie zabraknie mimo ze wyczerpana?
W kazdym razie ciesze sie ze ktos z CDP czyta forum mmorpg.pl i odpowiada na nurtujące pytania.