W czterech literach mam co sobie robisz ze swoimi grami, komputerem a tym bardziej zepsutym życiem. Nigdy by mnei to specjalnie nie interesowało, nawet jeśli rozbiłbyś się swoimi latawcem o ściany HeadQuarter w Irvin nie przejąłbym się tym zbytnio, pewnie reszta forum też. No chyba że w następnie tego wystąpił by jakiś maintenance, ale to już inna bajka
Rzecz polega na tym, że w momencie jak do swojej przyjemność włączyłeś wyzysk/ chciwość/ pazerność i chęć wyłudzenia od ludzi pieniędzy za wkradzione, nielegalne w dodatku oprogramowanie to wówczas przekroczyłeś tą cieniutką magiczną barierkę, po której juz nie można na to patrzyć z przymrużonym okiem. Bo free shardy przestają być takie free, a Ty przestajesz być osobą, na którą można w dalszym ciągu polewać ciepłym moczem i niejako awansujesz na sam 60 level zainetersowania rozsądnych ludzi, którym nie powinno być już obojętne co Ty robisz ze swoim wolnym czasem.
I choć za roballem nie przepadam, a teraz jak miałem "przyjemność" zobaczyć jego zdjęcie to nawet powownie zacząłem zastanawiać się nad problemem aborcji w kraju i na świecie, to w tym przypadku postąpiłbym identycznie. Na szczęście roball mnie wyprzedził i to właśnie on zdobył laury pierwszego kapusia mmorpg.pl
Za co mu gratuluje z całego serca :*