KhaYmaN napisał(a):
Aktualnie moj rogue ( 38 lvl ) jest zbudowany na swordy i uzywanie cs, expi sie bardzo ladnie crity z ss po ok 260 a wchodza dosc czesto 21 pkt w assa zeby miec cold bloda 5 w MoD, 2 imp ss i teraz daje 2 pkt w imp gouge. Walcze z mobami ok 1-2 lvl wyzszymi bez zadnych downtimow (no raz na kilka mobow jakis bandaz) a cala walka nietrwa przewaznie dluzej jak 10-15s zabijam 1 pedze zaraz do 2 moba. Ale coraz czesciej mysle nad zmiana i przejsciem na daggery i imp ambusha i backstaba. W zwiazku z tym mam pytanie czy przy pomocy daggerow i ambusha expi sie rownie ladnie jak przy pomocy sworda?. No i jak w takiej sytuacji sprawdza sie taka postac w PvP, na casterow bedzie pewnie bardzo ladna bo otwarcie za ok 700 dmg na lvl ok 40 to calkiem ladnie ale z charami z wieksza iloscia HP moze juz niebyc tak ladnie bo dmg z ss spadnie o ok 40%
przelukaj ten temat jest tam link do moda zmieniajacy bron w locie stealth/non stealth
ja w stealth mam dager + sword a po cs/ambush automagicznie mi sie przelacza na sword+dagger
ja mam imp ambush cold blood prep imp ss i na winterspring tluke moba +4lv fakt ze na butlach ale mimo wszystko 57 na 53