No duzo jest wysokich leveli..50-60 ktorzy w ogole sie nie znaja na swoich klasach, nie uzywaja podstawowych skilli itd. Przyklad? Ostatnie duelowanie sie.....kilku hunterow, ktorzy w ogole zapomnieli o czyms takim jak frost trap, magowie nie uzywajacy blinka? Bylem przekonany ze takich nie ma.....warlocy, zapominajacy o fearze...pelno przykladow moglem podac jeszcze, jadlem ich bo robili podstawowe bledy....nie wiem czy brak znajmosci swoich klas mial decydujacy wplyw czy panika....W kazdym razie wracajac do tematu....teamspeak to podstawa, w dodatku zgrane party, z ludzmi ktorych sie zna. Ja mam akurat farta i znalazlem takich ludzi....znamy sie od kilku lat, gralismy razem w mase roznych gier, oczywiscie obowiazkowo pod tsem. Nie ma problemow, czasem zdarzaja sie zatargi, ale przewaznei jest git. Ts niesamowcie sie przydaje podczas pvp. Ostatnio grupa trzech naszych mag, pal, priest pojechala na luzie 4 hordy. Goscie w ogole sie pogubili i nei wiedzieli co robic. A na tsie proste komendy, zajmij sie magiem, rzuc szepa na wara itd itd. W instancjach jest podobnie. Rzadko sie zdarza wipe calego timu. Przewaznei jak ludzie sa juz zmeczeni i robia razace bledy, a takto idzie jak po masle. Co do rogue to ja robie czasem za tanka, jak przez przypadek wezme na siebie agro, niby pale maja umiejetnosc ze daje 30% obnizenia jakos na threat, ale i tak spada agro. Wtedy evasion szybko, chwila tankowania, az pal odciagnei agro, a jak nie to vanish i powrot do walki. W kazdym razie co do palow i ich przydatnosci w instancjach. To zgadzam sie ze pal jest najbardziej rpzegieta klasa, taka hybryda z wieloma przydatnymi umiejetnosciami, z tym ze zamiast miec wszystko srednie, to wszystko ma na dobrze. Troche zagmatwalem....powinni obnizyc troche sile leczenia, wkurzajace shieldy np dac jakis absorb z przedzialu 2k-3k. A nei neismiertelnosc przez iels tam sekund. Gdy sie duelowalem z palami to te ich 7 zyc ownuje. Rogue nie ma szans z palem, ktory zna sie w miare na rzeczy. Niby w duelkach wychodze na remis z palami, ale przewaznei bylo to odkupione niezlym kombinowanie i zuzyciem wszystkich skill z cooldownem(build zrobiony pod cb i prep). Gdybym walke zaczal bez tych skili byloby po mnie. Z kolej pal to zawsze prawie jest gotowy na duela. Co do warow...to powinni ich wzmonic w pvp, poki co jest przegiecie. War ma szanse wygrac z kims dopiero co ma slaby sprzet i jest kiepski w pvp. Prawie kazda klasa ma jakieos asa w rekawie w pvp. Z wyjatkiem wara. Przydalby sie jakis skil, ktory dalby wiekszego stuna, czy cos w tym stylu. To wszystko bylo oczywiscie pod pvp. Inaczej ma sie rzecz, gdy war jest w timie, wtedy pokazuje swoje pazurki. To tyle bo sie rozpisalem.
|