Morgul napisał(a):
1. Gdzie ja protestowalem?
"Bicie AFK moim zdaniem tez jest ponizej poziomu, tak samo ludzi ktorzy nie reaguja na twoje ciosy.. to znaczy nie tyle co bicie takich osob, a brak satysfakcji z tego sposobu "walki". Ci co czerpia z tego przyjemnosc moim zdaniem sa dziwni, no ale ich wola. Mi to nie przeszkadza, a zyc w wiecznym stresie i sie wylogowywac zamiast wchodzic w afk nie mam zamiaru."
odebralem jako forme protestu jesli tak nie jest to przepraszam
Morgul napisał(a):
2. Jaki zwiazek ma historia warcrafta z bezmsylnym zabijaniem co popadnie w kazdym zakadku swiata - jak ktos mi powie ze tak wyglada wojna to n/c.
no niestety blizzard wymyslil historie o rasach ktore sie nie znosza i morduja na wzajem, pretensje nie do mnie a do
[email protected] lub blizzard inc.
Morgul napisał(a):
3. Podsumowujac: Ja rozumiem, ze ty myslisz ze jestes hardcore pro gamezor bo killujesz afk ludzi i odkryles prawdziwy sens gry mmo - ja napisalem ze mi to wisi.. o co ci chodzi z protestami, gankowaniem i ogolnie z tym belkotem ktorym nas uraczyles ?
polecam czytanie ze zrozumieniem posta ktory cytujesz bo poki co ty belkoczesz a do tego wyciagasz calkowicie bledne wnioski.
Morgul napisał(a):
Ps2. Teraz sie nie dziwie czemu po stronie ally polacy maja takie opinie o jakich tu ludzie pisza.
z tego co wiem taka opinie na BL to ma TSA, nie dosc ze nie jest to polska gildia to jeszcze nie jest po stronie ally.
eot nie chce mi sie flame'owac bo nie ma o co, masz obawy przed byciem gankowanym - idz na pve i przestan sie zalic