Baldu napisał(a):
a co powiecie na palka ktory jako profesje wybral skinning... i jako gorliwy skinner rollowal i wygral Finkle's Skinner, nie musze chyba dodawac ze to dagger. kilka osob w grupie szlag trafil Oo
oops zawsze jak mam watpliwosci czy to dla mnie to pisze g(reed) i jak ktos need to zawsze odpuszczam
A apropos wtopek i HP .. nie wiem jakim cudem z BB poplyneliemy statkiem .. polazilismy troche po terenech hordy .. ogolnie becki dostalismy bo wszystko bez ladu i skladu... W drodze powrotnej /chicken ze wszystkiego czy 10 lvl mniej czy 20 wiecej
smiesznie bylo.. w drodze na statek jakis 32 zaczail sie na mnie 36lvl palka...
wsiadlem na statek on za mna z 2 pomocnikami 13 i 15 lvl.. no i tluka mnie we 3
ja tych malych nie ruszam poki co mam 0 dishonorable kills
i chce zeby tak zostalo... czuje ze mnie we 3 zlomocza.. zostalo mi jakies 20%hp leczyc sie nie za bardzo moge bo przerywaja co chwila we 3:) /1 no i ten warior jakies 20%HP jak ja 5% i juz czuje ze mnie zabija na statku normalnie. Oczami wyobrazni widze jak 32 sie szczerzy ze juz juz mnie ma ... na szczescie jak jakies 1%HP mi zostalo Lay on Hands weszlo 100% HP 25% mana 2 strzaly 32 undead na prawde dead.. a 2 pomagierow zaczelo spieprzac tak szybko ze w szoku bylem ze tak szybko mozna uciekac chociaz przez caly czas walki nawet ich nie drasnalem i nie mialem zamiaru /chicken wlaczony ogolnie wielka beka bo koles zszedl a tu statek odplywa
ciekaw jestem co sie wtedy dzieje...
A jeszcze jedno hahahahaha
palka ma cos takiego jak poswiecenie czy cos.. jak odpale wowa to poprawie.. w kazdym razie myslalem ze dziala to tak ze kosztem zdrowia daje komus tarcze na 30 sekund zeby mogl uciec z pola walki ... stoje w Refuge point i rzucilem ta "tarcze" na kolesia z party i nagle release spirit 6 minut
on sie pyta wow co sie stalo to bylo efektowne . samobojstwo lol jak to zrobiles hahahaha ogolnie beka na maksa
I jeszcze cosik
stoje w AH ktos yeal ze da +9spirit do bracers.. ide od niego potargowalismy sie troche wyszlo 3g i jakies kamyki... zrobil fajne bracers.. za chwile inny drze sie ze za 1g bracers +5 str.. no to pieknie sobie mysle i ok dawaj bede mial super bracers.. zrobil i co sie okazalo .. +9 spirit zniklo
wiec 3g i kamyki poszly sie.. pisze do tego 1 ze tak sie zalatwilem on mowi myslalem ze wiesz ze mozna tylko 1 echant zrobic.. napisalem TERAZ wiem
:) w sumie 0 pretensji do pierwszego, ale drugi jak widzial, ze jest +9spirit to mogl sie zapytac czy na pewno chce...