Idąc za przykładem niektórych tutaj chciałbym powiedzieć coś niecoś o wyższoci nukerów nad innymi klasami... Otóż uważam, że nuker pokazuje swoje pazurki dopiero jak się go "wypasi". Przez to rozumiem dobry ekwipunek tudzież tatuaże... Swoją postać wymęczyłem obecnie na 44 poziom, oto bazowe statsy:
LVL:44 HP: 872 MP:1319
Int: 53 Wit: 18 Men: 30
Pactk: 235 Mactk: 638
Pdef: 380 MDef: 461
Noszę na sobie DemonSet+3, DemonStaff+4 plus topowe CJewels+3/0. Tudzież 3 tatuaże +5Int/-7Men. Dzieki temu mam Base Matck 638. Ponieważ poluje z biegającą za mna DeOracle to mam permamnet Emp1 "on", czyli matck 950. Co to daje? Ano, taktyka one shot = one kill rules. Jednym strzałem kładę moba z 44 lvl... Jak widzę grupkę mobów 3 sztuki razem to się nie boje tylko kładę ją na dzień dobry... Drobne problemy pojawiają się przy grupkach 4 mobków, ale też da się przejść (GHPotions rules). W efekcie jedna godzina solowania to 18% exp... Bo w połączeniu z Body2Mind (i mimo -7Men) mój Mana poziom utrzymuje się na jednakow stały pozimie: 1200-1300 points... lol
Zbieram jeszcze tatoos: +4Wit/-4Men, ale to potrwa, bo nie ma ich na rynku i kórewsko drogie są... 1,0-1,2 mio per each.
Muszę jeszcze sprawdzić się na arenie - bo jeśli będę kładł przeciwników w dwóch strzałach to chyba się posikam ze szczęścia...