Tak jak mowilam
Prosze o rozwazenie... jak wrocimy, chcialabym all statikiem wybrac sie na ENM-Promy po expa, oczywiscie jak sie da Pilkowi.... jak nie to Kalcia, a ja mam BLM-a do wziecia. Rowniez moga dojsc inne osoby. Byloby dobrze zapomoc sobie 9k expa raz na tydzien
Wow lekko przesadzilam z niekonkretnoscia: jak mozecie zrobcie przynajmniej jeden ---> z Dem, Holla, Mea. To juz bedzie duzo
O ile wiem da sie wybrac z grupa w sobote lub niedziele, napewno ida na ENM, wiec droga bedzie latwiejsza. Calosc wskazowek o bossach i Medycynie na poscie Promyvion Dem-Holla-Mea w swietnej formie opracowana przez Stoka, moja rada WHM musi kupic Potion Reraise + Scroll reraise za CPN, niestety tylko on ma najdrozej, reszta moze miec tylko Scroll(uzywa sie na samego bossa, gdyz po wejsciu pozostaje tylko food).
Wczesniej trzeba pozbierac Animy, sa bardzo pomocne i potrzebne.
Ilosc ludzi jest do uzgodnienia, o ile wiem Piter, Sollo i nie tylko oni sa zainteresowani, wybrac joby nie bedzie trudno.
Ogolnie mozna Promy zaliczyc w ciagu tygodnia pod rzad, u nas fatalna kwestia byla mozliwosc uzgodnienia terminu, jak zawsze czas...czas...czas kazdy ma wlasny.