Nigdy nie myslalem ze mowienie "kurwa" i "spierdalaj" dowodzic moze meskosci... ciesze sie ze mark24 myslisz o tym w ten sposob.
To mi sie podoba
Cytuj:
Bo inteligentny człowiek jak zechce to powie spierdalaj w taki sposób, że rozmówca poczuje podniecenie na myśl o czekającej go podróży
Wiesz ? pojecia nie mialem ze mozna kogos podniecac wulgaryzmami , musisz miec bardzo fajny kontakt z zona...
Cytuj:
Nikt nie lubi zebractwa
Akurat nie bylo to zebractwo z litosci , a z dowcipu... dostalem jak mowilem duzo jak dla mnie kasy. Przykro mi ze wy , zadnego poczucia humoru nie macie. Pozwolcie ze ten wasz "super klimat rpg w wow" popsuje wam moimi tamponami , oraz zbieraniem hajsu na operacje powiekszania biustu :<
Inteligencja polega na posiadaniu wielu skojarzen.Tyczy sie do przedmiotow scislych , ale takze i zycia codziennego - rozwiazywaniu problemow , dostrzegania alternatywnych wyjsc z sytuacji. Ma to zwiazek z pojmowaniem dowcipow. Mozna okreslac tzw. poziom dowcipu. Byly nawet ciekawe badania dotyczace tej kwestii.
Jest lepiej , gdyz coraz wiecej ludzi pojmuje moj humor ( a jestem zwolennikiem "angielskiego" poczucia humoru ) tzn. ze nie jestescie tacy glupi
hihi