Smolik napisał(a):
No i bardzo ladnie wytlumaczyles kto to jest pro...
A takie pojecia
Cytuj:
Ale to moje zdanie Zdanie większości graczy mmorpg jest takie:
Progracz to taki, który buduje gildie, jej potęge i jej chwałe. To bardzo widać w innych mmorpg, że nie pro jest ten których bije wszystkich, tylko ten który osiągną coś więcej. Może być sławbym skillerem, może być szefem gildii która zabiła np. Onyxie (w wowie) itd. Mówi się tylko o tych wyjątkowych
sorry ale N/C . . .
Gdzie tu jest zarabianie pieniedzy ?
Fabianek -
Cytuj:
bo jesli dostanie myszki od kafejki czy procka od intela nazywasz pro-gammingiem to nie wiesz o czym mowisz
No i bardzo ladnie... masz racje , duzo czytasz jakichs niepotrzebnych rzeczy. Uzywa sie sformulowania progaming w europie majac na mysli semi-pro.
Progaming istnieje tylko i wylacznie w korei.
i znow sie popisales pseudo znajomoscia progammingu, wiesz tkaie klany jak SK, 4K, AMD64 czy mtw bynajmniej nie pochodza z korei a ich czlonkowie grajacy w 1st skladach zarabiaja calkiem nice kase wiec prosze cie nie zabieraj glosu w temacie o krotym massz pojecie jak ja o china (czyli wiem ze istnieja)
Smolik napisał(a):
Zaki napisał(a):
Stał przed AH nago i wołał o kase
-Ej spoko... nie placze , aczkolwiek wole jak mnie wyrzucaja z gild z jakiegos sensownego powodu
jak to nie jest sensowny powod to ciekawe co dla ciebie jest chyba NINJA w instance, chociaz ty jestes pro h4><0r gamer wiec to tez moze nie byc wystarczajacy powod
z mojej gildii na BL bys wylecial za same odzywki
Vercin napisał(a):
Tak po pierwsze to niby czemu nazywasz bezmozgiem tego co tak wolal:O ? Poprawcie smnie jesli suie myle ale krzyczec i na /say mozna uzywac dowolnego jezyka?
tu aqrat smolik ma racje grasz na serwerze ENGLISH a nie POLISH wiec imho wysoce wskazane jest uzywac jezyka angielskiego bo jak by kazdy pisal po swojemu to nikt by nic nie zrozumial wyobraz sobie zeby turcy (a jest ich sporo na BL), francuzi, niemcy,skandynawowie,hiszpanie, wlosi,czesi i polacy pisali w ojczystych jezykach to tylko ś.p. papież mógłby zrozumiec.
tomugeen napisał(a):
Gdyby nie bylo smolika i jemu podobnych forum byloby nudne - zostalaby banda troskliwych misiow. Jezyk, fakt, zbyt odstajacy od norm, ale poglady calkiem tresciwe.
/purr
wiesz na podobnym do tego forum byl kiedys pewien gosc nick Bartigol ktory zachowywal sie bardzo podobnie do smolika, dostal perm bana i forum bynajmniej nie stalo sie nudne
Vercin napisał(a):
Nikt nie lubi zebractwa i jako iz stalo sie nagminne to wkurza ludzi jeszcze bardziej niz 23244 prosb o wode. Jak mu sie nudzilo i chcial sobie podowcipkowac to mogl wejsc altem bez gildiowego taga i nie robic wstydu i opini gildi zebrakow kolegom. Poroposil go guild master czy tam kots zeby przestal a on to olal i kazal mu na koniec possac jajka...
wiesz jakie skuteczne jest /ignore ?
zadziwiajace az
meterrr napisał(a):
Cytuj:
robic wstydu i opini gildi zebrakow kolegom
wow , nie za powaznie podchodzicie do tej gierki ?? myślisz ze ktokolwiek zapamiętał gildię do której należał , zwłasza ze to był żart . i chyba każdy kto ma choć pół muzgu to zrozumiał .. a nie chodziło tu o żebractwo w czystej formie ? no ale mnie to .... jutro mam maturkę z polaka ,i mam czym sie przejmować ... pzdr
hmmm tak sie sklada ze ludzie wlasnie kojarza GILDIE a nie ludzi prosty przyklad czy ktos pamieta kto go zabil 2 miesiace temu?? z pewnoscia nie ale jesli gra na BL po stronie Ally to powie ze ktos z TSA
BiGi napisał(a):
Podam przyklad z WCG 3 czy 4 lata temu, gdzie polakowi nie pozwolono na kilkanascie minut przed walka zainstalowac polskiej wersji warcrafta co oznaczalo dla niego z gory porazke bo w wersji ang sa zupelnie inne bindy klawiszy, jakos reszta tych pr0 nie zastanawiala sie dlugo i zaczela mu pomagac na szybkiego przebindowywac wszystko w pliku conf. mimo ze mogli go olac i byloby jednego mniej do finalowego koryta.
ta pamietam krawiec + tillerman