Okej, o ciuchy pokłucimy się puźniej. Narazie:
1. Terminy - może być zwartek i niedziela. Pytanie - ile lvli dziennie zrobimy? 1,2? Dwa dziennie - 4 na tydzień, to chyba minimum? W końcu Opi mówiłeś mi, że chcesz 60ty jeszcze w tym miesiącu
Nie da się jakiegoś 3ciego dnia dorzucić?
2. Pilek - odchodzi czy zostaje? Narazie Pilek zachowuje się jakby bardziej zostawał, niż odchodził (tak ślicznie opieprza darasa
). Mam nadzieję, że zostanie i myślę, że tak będzie, jeśli ustalimy 100% towe terminy i jakiś minimalny przyrost lvli. Jeśli Pilek jednak rezygnuje, no to jest opcja zaproszenia Kalci i biednej goniącej nas Anc z BLMem. Szczerze - wolał bym tego uniknąć, znów obsów tygodnia.
3. Equip - Najlepiej jest sobie poczytać jakieś poradniki na klas np. na forum na Allakhazamie. Niby jestem na 46 lvlu, ale po przeleceniu jednego, kompleksowego poradnika, znalazłem tam wiele interesujących rozwiązań. Po lekturze czegoś takiego można się kłucić.
Statik mi strasznie pasuje. Lvluję sobie PLDa, terminy ustalone, nie muszę stać godzinę z flagą, wiem, że przyrost exp będzie fajny, minimum straty czasu na zebranie się w campie i rozpoczęcie zabijania. Dzięki temu mogę sobioe robić drugiego maina
Tylko tych stałych terminów brakuje.
Niech każdy z naszego statika wypowie się pokolei na poruszone przezemnie punkty.