PROsi4k napisał(a):
Mialem druta w cat form i powiem ze z rogue (oczywiscie jak pierwszy zaatakowalem) wygrywalem w 7/10 przypadkow ... kotek szybki jest i to jego zajebista zaleta ... 130% speeda robi swoje zanim kolo sie zorientuje juz go masz ... problem w tym ze maly dmg jest :/ tyle ze speed attack 1s
jedyny problem jaki spotykalem to Wojownik i Szaman ... z nimi ciezko jak cholera wygrac :/ ale da sie ... nie wiem czemu wszyscy tak niedoceniaja kotka, moze za kolosalny dmg
ja wiem jedno w southshore zabijalem horde masowo .. mozna by poweidziec Farmowalem
czytalem ze kotek slaby jest po 40 lvl ale przeciez naprawili ten blad w paczu .. dodali mu dps i wogole a jednak wszyscy na niego leja ... (jedyny minus tego wszystkiego to: Zagrasz kotkiem - zrobis rogue na daggerki ^^)
Edit<w sumie speed attack nie ma nic do rzeczy ... i tak licza sie umki a nie zwykle attacki>
Tak, po 40 dodali mu w sumie +5 dps na 60.
Jak ubiore sie w swoj feral gear, skladajacy sie z warbear leather, blanchards stout, rzeczy of the bear i co nie jeszcze, to wychodzi mi jakies 82dps na lv54.
Dobre do grindu, ale w pvp byle szaman jak pociagnie mnie z miecza to spada 400, wojownik potrafi za 500-600 uderzyc 2h mlotem jak sie postara, calosc przy 23-24% dmg reduction.
Do rogue'a wogole bym z tym nie startowal bo na samych stunach stracilbym tyle zycia ze nie zdazylbym sie wyleczyc.
Predatory strikes rank 5 daje na 60 levelu mniej attack power niz rockbitter weapon I na lv2 u szamana. 'nuff said.