adres do tej gry:
http://tc.gamigo.de/index.php?site=home&a_ID=0&lang=2
TC jest to gra MMORTS, ściślej kilka frakcji walczy ze sobą. Jesteś jednym z dowodcow, kupujesz jednostki za surowce zdobyte w czasie walk, ulepszasz je, kupujesz do nich nowe części... Nowego dowódcę tworzymy w grze po zassaniu jej z w.w. linka(na tej stronie jest taki wielki ładny przycisk z napisem " get your free trial"). Gra jest ciekawa, fajnie się walczy, ilość jednostek wysyłanych na plac boju zalezy od naszego poziomu. Ma tylko jeden ale dosc duży minus(moim zdaniem) - JEST CAŁKOWICIE PO NIEMIECKU. Ale doświadczeni gracze orientacyjnie sobie poradzą- jeden czy dwa dni i już będziecie wiedzieli co trzeba włączyć zeby powalczyć, co żeby zmienić wojska , które pojadą do walki itp. Ja osobiście analizujac to, gdzie powinny być odpowiednie przyciski w innych grach nauczyłem sie co gdzie jest. Jestem jako DeniKill w frakcji Sybir(Syberia, czy jakoś tam) i muszę przyznać że gra sie całkiem fajnie, a ludzi jest tam dużo. Od naszego lvlu zależy jakie jednostki bedziemy mogli kupić. Zreszta sami zobaczcie...
P.S. Nie zrażajcie się językiem, w koncu załapiecie o co chodzi.
Przepraszam , ale to ja chyba ściągnałem złą wersję, bo podobno jest wersja engl. jak znajdę ja to wam powiem
Dobra, JAK KTOŚ ZNAJDZIE OPCJE ZMIANY JEZYKA ALBO WERSJE ENG TO PROSZE O POWIADOMIENIE MNIE, BO WIEM ZE TAKIE COS ISTNIEJ A JA NIE WIEM GDZIE TO JEST