Ja Cie nie atakuje ja tylko (polozywszy sie na ziemi) znizylem sie do Twojego poziomu i zripostowalem Twoja nieladna obelge do kolegi Kabraxisa, ktoremu nieslusznie wytknales ze jest palantem tylko dla tego, ze nie ma licznika w pupie i nie ejst w stanie zarejestrowac kazdego z tych kilkutysiaczkow graczy, ktorzy badz to reasumuja swoje konto, badz tez anuluja je na nowo.
A to, ze tak bardzo wziales to do siebie moze swiadczyc tylko o Twoich, mistrzunio of universe, problemach emocjonalnych. Wyjdz pobiegaj, uchyl okno (i sam wiesz najlepiej

. No zrob cos z soba bo jak masz takie spiecia przed komputerem to pewnie na miescie roznosi Cie na4 wiatry z kazdym usmieszkiem mijajacych Cie osob

(tez wiesz dobrze dlaczego)
Tak wiec radze skonfrontowac wpierw swoje wypowiedzi z tym co sam reprezentujesz ze soba
tutaj,
tutaj,
albo tutaj znowu i wielu, wielu innych

. a pozniej dopiero wypisuj jaki to ja jestem cham, ze sie wtracam w cudza merytoryczna konwersacje (i to w dodatku w dziale flames) i jak to nie ladnie z mojej strony ze nic nie wnosze do rozmowy o biednym Huraganie
(Wybacz Huri jak sie zaloguje dzisiaj do gry skontaktuje sie z Toba poprzez guild-chat aby ofiarowac CI z tego tytulu garsc zlociszy zapomogi)
Natomiast niesmaczne insynuacje nie poparte zadnymi dowodami ("kop dol dla swojej starej" albo "zniszcze cie bo jestes ZEREM!") zachowaj dla siebie pyszczku, bo wymyslac obrazliwe cytaty tez potrafie i nikomu w ten sposob nie imponujesz tutaj.
Aha i dziekuje Ci za te porady, wywolaly u mnie gromki smiech xD
Naprawde smiesznie to wyglada, jak moraly prawi osoba, ktora
ma je w calkowitym powazaniu xD XD x1000
Tak sie tylko jeszcze zastanawiam czy rzucanie dupami i wpierdalaniami jest w porzadku z regulaminem tego forum, bo o tym ze kazdy moze tutaj kazdego bezkarnie obrazic wie juz taki nawet roball ;/