Myśle sobie założe temacik
Wszyscy piszą o taktyce DUNE
Ja wczoraj się przekonałem sam jaka to jest taktyka. Dwoje Rogue w Badlands w Kargath lvl 60. Pojawia się co jakiś czas i bije ludzi AFK. Albo innych co na chwilę odeszli. Miałem niezmierną przyjemność w teamie zabić ich, aż 7 razy, bo wybieraliśmy się do BRD (No ale i tak CP nie ma po 4, mam nadzieje jednak ze dobrze policzylo pierwsze kille bo mieli bardzo wysokie rangi). Na kanale głównym mówią, że oni tak cały dzień. Ja na to niemożliwe bo po pierwsze nikt nie jest takim matolkiem, po drugie to czyste lamerstwo w krystalicznej formie. Nic poszliśmy do BRD, tam byliśmy nie wiem z 3 godziny bo party niskolevelowe
Użylem kamienia do XR pogadalem i potem polecialem znów do Kargath oddać questy. I co widze nadal rogue ci sami biją AFK. Nie wiem ile jest jeszcze taki ludzi w DUNE, ale fakt faktem taktyka wspaniała i na pewno nada się na warsztaty...Nie zawsze się zgadzam z Huraganem, ale po prostu brak słów. A szef gildi DUNE powinie się cieszyć z honorowych walk swoich ludzi. Nie ma jak bicie AFK.
Na koniec dodać musze, że mam pełny podziw za wytrwałość. To trzeba być cierpliwym człowiekiem
Acha zabierzcie tych ludzi na wykłady o strategii oni wiele portafia
Pozdrawiam
Edit. Ktoś jeszcze widzial wspaniałe taktyki albo taaaaką wytrwałość ludzi ?