Lolok napisał(a):
..... czy wy ślepi jesteścier? Przecież oni mają po dual god's blade, a takie coś po prostu nie istnieje.
Masz całkowitą rację. Takie duale nie istnieją.
Zresztą tej broni chyba w ogóle nie ma.
To pozostałość po jakiś wczesnych alfach i betach Lineage 2.
skylight00 napisał(a):
wiesz jak napisalem ze widzialem to znaczy ze widzialem ... nie wyssalem tego z placa a to co widzialem na screanach z c3 czyli wszystkie nowe amory i weapony to wszystko juz dawno bylo na serverach prv. skad mieli pliki ? nie wiem nie moje servery :< i skad biora nie mam pojecia i malo mnie to obchodzi istotne jest to ze jezeli chodzi o itemy to ludzie na serverach prv sa troche do przodu co osobiscie uwazam jest niesprawiedliwe - ale czy zycie jest ? :< btw ni bardzo rozumie to ze to co na prv nie ma wiele wspolnego z l2 ... set to set , weapon to weapon czy to na oficialu czy na prv wyglada tak samo i to samo daje ;]
To co się dzieje na pirackich shardach to w ogóle trudno nazwać Lineage 2.
Te serwery wykorzystują tylko tekstury, modele i w ogóle cały content z oryginalnego, prawdziwego Lineage 2.
I nie wciskajcie mi ciemnot, że to jest L2.
To tak, jakby nazwać kupiony za 15$ na bazarze w Singapurze zegarek z wygrawerownym napisem Rolex - zegarkiem marki Rolex.
To co jest na piracki serwerach nie jest Lineage 2.
Więc przestańcie wreszcie wspominać o jakiś dziwnych przedmiotach i rozwiązaniach na pirackich serwerach.
A jak tak bardzo Wam na tym zależy to kupcie sobie Hoop Cola naśladującą Coca-Colę i piszcie posty w dziale
Darmowe MMORPG.
My tu rozmawiamy o Lineage 2, a nie o jakiś produktach Lineage 2- podobnych.