kurwa mac to juz mnie spotyka 2 raz!
dostaje za darmo murdera
nawet niewiem kiedy se pojawia
dzis chodzilem sobie poza miastem na CM i postanowilem isc do sklepu
biegne biegne az tu nagle LUP! dostalem od straznika, patrze ze mam murdera (nie wiadomo skad)
to szybko jeszcze raz na CM i tam zosatlem ozywiony za co jestem wdzieczy.
Biegne po rzeczy i zaczalem stealthowac coby nikt nie krzyknal guards, ani zaden straznik na mnie nie wpadl
jestem kolo itemow bo cialko juz zniknelo, pozbieralem je szybciutko i spowrotem bedac ukrytym wycofuje sie z miasta.
Bylem przy samym kowalu kiedy pojawil sie na mnie straznik i zabil.... pewien pan pozbieral rzeczy (i pewnie nie ma zamiaru oddac) a ja jeszcze raz na CM- ozywiono mnie i wracam sprawdzic czy cos przy ciele zostalo. Jak sie domyslilem nic nie bylo
ale co ciekawe znowu zabil mnie straznik a bylem ciagle ukryty!
Eh stracilem kuuuupe rzeczy ktorych nikt mi nie zwroci chociaz nie wiem jak bym chcial
Mam murdera ktory pewnie sam nie zejdzie Kiedy mi sie to przytrafilo po raz 1 (to bylo wtedy jak sie serv troszke popsul
)
to murder zszedl kiedy wyszstko zostalo naprawione (czyli statsy powocily do normy itp.)
Oczywiscie po tym jak zostalem zabily po raz 1 przez straznika wezwalem GM'a ale- jaki pech
- nie bylo zadnego
szczerze mowiac to GM sie nie pojawia nigdy ostatnio na moje wezawnia
nawet jak jest
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Aplegatt dnia 2002-01-20 23:30 ]</font>