Escaflone napisał(a):
OKI może ci to na przykładzie wyjaśnię. Wchodzisz do gry super extra cool, zaczynasz z mieczem i doggerem wartymi jakieś 200 Adena, bijesz Se wilczki do 7 lv do tego momentu zarobisz jakieś 600 Adena idziesz do sklepu i patrzysz ze najtańsze największe gównoz broni kosztuje 1K nie wspominając o zbroi, która najtańsza kosztuje 6K. A bez dobrej broni i pancerza możesz sę lać wilczki do usranej śmierci. I tak nic nie zarobisz, do 20 lv twój największy drop, jeżeli chodzi o kase nie przekroczy 120 Adena. Odejmij od tego itemy na krytyczne sytuacje jak SS i potiony.
wiem wiem moze wydac sie to dziwne ale gralem w l2c1 na takich rate'ach i jakos przezylem co prawda czasu zajmuje to naprawde duzo o ile nie bardzo duzo z przewaga na to drugie
rozumie ze masz na celu szybsze rozwijanie sie braci rodakow i bardzo mi sie to podoba w szczegolnosci jak juz pisalem ze ja tez bede zaczynal od zera
tylko szkoda ze narazie ty jako jedyny ktory juz cos posiada pisze tu o dawaniau a reszta [tzn ja] pisze o braniu :/ zmierzam do tego ze do dawania nie kazdy jest chetny za to do brania kazdy
nie mowie ze ludzie tacy sa ale tak jak pisalem wczesniej ze tacy co zaczynali od zera maja to na uwadze ze nikt im nie pomagal tzn napewno na dziendobry nikt im nie dal best nograde stuff .... ot tyle ;]