Gratulacje i dzięki za grats.
Napiszę kilka propozycji:
- quest na mapę Tavnazia proponuję żeby każdy zrobił sobie sam wtedy kiedy będzie chciał i miał czas, to jest prosty quest, a czas umawiania się na zrobienie tego questa w party (i dalsze konsekwencje ^^ ) pewnie przekroczy kilkakrotnie czas zdobycia tej mapy przez każdego z nas osobno.
- na ENM'y nie pójdę w weekend i zapomnijmy o umawianiu się na jakikolwiek termin który będzie obejmował sobotę i niedzielę. Każdy ma jakieś obowiązki, szkołę, zaliczenia (ja na szczęście już nie) + być może nerwowych rodziców nad głową, byż może "dzielony" czas na komp, być może wypadki losowe które w weekend się zdarzają zawsze, może ktoś by chciał sobie odpocząć, może ktoś expuje w jakimś statiku w weekend. Wystarczy, że to spotka jedną osobę po tygodniu umawiania się i reszta będzie
.
- na ENM'y mogę umawiać się na pon-pią między
17.30-20.00 (w sensie że najpoźniej o 20.00 wychodzimy, od
21-22 staram się szukać party i expować, chyba że będziemy robić 2-3 enm'y w jeden dzień) i proponuję max 1-2 w jednym dniu zrobić, chyba że będziemy mieli w party whm 36 to możemy spróbować wyrobić się i zrobić 3 kiedyś.
- wydaje mi się (obym się strasznie mylił), że w naszym party będzię wyjątkowo mało prawdopodobne umówienie się na dośc stabilne wspólne wypady z wyprzedzeniem kilkudniowym, dlatego może najlepiej będzie jak każdy napisze kiedy gra i ustalimy które godziny są kluczowe w tygodniu i miejsce gdzie się spotykamy i będziemy ustalać co robić w tym momencie jak będziemy razem. Kwadrans studencki będzie obowiązywać, potem rozchodzimy się robić swoje questy, misje, expy itd. i przychodzimy w następnym terminie kluczowym dla gry w naszym party. Jeśli się nie uda takie coś 5 razy pod rząd tzn. że party nie ma. Jeśli ktoś nie będzie w stanie stwierdzić kiedy może grać/kiedy gra/kiedy będzie grać w tygodniu i jednocześnie umówimy się na konkretny termin to wg mnie będzie to wyglądało na zmuszanie tej osoby do grania i stawienia się o godzinie o której być może może grać a być może nie może grać.
- takim składem to moglibyśmy nawet się wybrać po AF1 dla każdego o ile ktoś byłby zainteresowany. Możemy to zrobić tylko po to przynajmniej żeby odblokować quest na AF2 itd. dla każdego.
- na misje cop mogę umawiać się na pon-pią od
17.30
- wypady na fomorki tylko jako BLM