Ja widze ze tylko Xanth zalapal.
Pozatym to nie jest zadne free tylko transakcja wiazana. Dostaniesz miesiac jak masz prepaida (kolejne 2 miesiace) lub karte (mozliwosc placenia za kolejne miesiace - pierwsza dzialka za darmo).
Sorry ale jak kupuje gre za 200 i mam zapewniony miesiac gry 4 free to ja rozumiealem (i mysle ze wiekszosc rozumiala podobnie) ze juz mam ten miesiac zapewniony i nie musze robic kolejnych wydatkow zeby zagrac.
Oczywiscie ktos zaraz powie ze mozna podac numer karty(albo jeszcze lepiej lewa karte) i przed uplywem 30 dni dac cancel. Tak ale karta to tez oplata, zobowiazanie. Mialo byc 4 free a nie jest.
Przypadku lewej karty wogole nie wymieniam. Ja tak podalem ale nie dosc ze kupilem gre za 35 funtow, wydalem kase na paczke z Anglii to jeszcze czulem sie po wszystkim jak zlodziej zakradajacy sie noca na jablka do sasiada.
To ja mam w d... taki miesiac darmowy. Klient moglby byc sprzedawany o ten "darmowy" taniej i od razu by bylo wiadomo ze sie placi...
A darmowy miesiac to jest w UO (prawie) bo jak klient kosztuje z cd-keyem 70 zl a oplata miesieczna wynosi 12$ to prawie tak jakby sie dostalo gre lub miesiac za darmo...
Ja nie widze zebym sobie zaprzeczal i nie widze w tym jakis niedorzecznosci.
@emesio
Fakt powinno byc tam "darmowy", nie jako ze jest bezplatny ale jako okreslenie pewnego okresu czasu. teraz jasniej?
Ps. Dyskusja jest o niczym. Bylo minelo. Szkoda tylko ze jak zwykle takie male szwindelki sa drobnym drukiem na dole umowy (to tez przenosnia jak ktos sie chce czepiac slow)...