Bullet - widze ze tak wielki fan Huntera, nie umie nic poza docinaniem ludziom, ktorzy moze nie umieja grac, moze maja zbyt malo doswiadczenia w grze solo PvP i wymagaja wlasnie od takich graczy wiekszej ilosci wyrozumialosci a juz na pewno checi ppomocy w sposob konstruktywny. Zamiast pisac takie dziwne rzeczy, jakie juz napisales, to moze zamiast tego sprobowac zmienic poglad konserwatywnego gracza iz Hunter sux (w solo podkreslam). No ale po co, tlumaczyc, prawda ? Lepiej poflamowac, a co ...
Co do plakania o tym ze hunter sux, troche sie mylisz w swoich wypowiedziach, jestem neutralny jesli chodzi o huntera, bardzo mi sie podoba w grze TvT, natomiast nie umiem sobie jeszcze poradzic z solo, tak tez czasem moje sfrustrowanie ta klasa siega zenithu i palne tego typu tekst, co oczywiscie nie jest do konca prawda. Granie solo PvP Hunterem wymaga duzej cierpliwosci jak i duzego poswiecenia czasu na walke, tak aby osiagnac mozliwosci radzenia sobie ta klasa i w tym rodzaju walki. Nie neguje ze byc moze ta klasa nie jest dla mnie, moze i tak jest, dlatego robie inne postacie aby wybrac te, ktora mi najbardziej odpowiada.
Mysle ze zamiast podchodzic w tak sceptyczny sposob, powinienes raczej uswiadamiac takich jak ja, ze hunter radzi sobie solo rownie dobrze jak inne klasy vide sirek
Co zlego to nie ja