Huragan napisał(a):
shakal napisał(a):
Prepraszam że zaśmiecam forum
odejdz i nie wracaj....
p.s. chyba sobie makro na to zrobie
Bo cie jeszcze Beast zbanuje za botowanie, he he he....whatever
O tych serverach, to ja ktrotko napisze.
Najpierw musisz wiedziec, ze to nie jest w pelni legalne. Read EULA pls
Nastepnie mozesz sobie na byle jakis p2p sciagnac cos o nazwie "World of Warcraft emulator Lan server verxxxxxx", potem to odpalic na oddzielnym kompie (wiesz co to dedicated server right?) i gotowe.
To tak na prosty rozum, teraz to ci powiem ze musisz znac podstawy dzialania TCP/IP, komend serwerowych, bodajze C+ albo delphi sie uzywa w tym emulatorze, Linuxa, no chyba ze uparcie windows to wtedy nie wiem jaki uzyc, 2003 Server Edition? Baw sie ile wlezie. Nie polecam do takich zabaw Red hata jezeli mowimy o Linuxie, Unix i Solaris to wyzsza jazda i nawet chyba by nic nie poszlo.
Oczywiscie z tego co wiem emulator przeznaczony pod Windowsa, ale co jak co emulowac ten emulator powinno sie pod Linuxa.
Odradzam zabawy w to, raz ze to niezla babranina, dwa ze nic nie zobaczysz ciekawego na emulowanych serwerku oraz to jest piractwo jestesmy w Unii wiec Lepper patrzy.....
PS.Nawet nie staraj sie mnie o to pytac zebym cie prowadzil za raczke jak i co robic na priv. Raz ze w polowie nie wiem jak to zrobic, a dwa ta druga polowa tjest warta 30zl za godzine na korepetycjach
(nie udzielam, poprostu raz mi zaproponowano)