Odpal inne gry i pograj z godzinę... Najlepiej takie z obsługą DX 9.0c. Jak nic nie padnie, to...
- jesli masz coś podkręcone - ustaw default - może masz PCi za wysokie i dysk/grafa/muza padają;
- wyłącz AV i Firewall'a (jeśli ich uzywasz) i sprawdź czy nie masz zwiech (Zone Alarm np. ma tak, że potrafi wykrzaczać/blokować system/aplikacje);
Sprawdź też czy w panelu sterowania w menadżerze urządzeń nie masz jakichś wykrzyników (brak strerownika lub konflikt) oraz jak wygladają zasoby wirtulanej pamięci (może za mało jest). Czasem może to być problem z brakiem miejsca
Z innych rozwiązań - proponuję metest - czy pamieci są sprawne - najlepiej w nocy do rana po kilku godzinach będzie wiadomo...
Spróbuj też skopiować (backup) plik options.ini i usuń go z katalogu z grą. Może pomóc, jesli w nim się coś zafiksowało. Przy uruchomieniu gry zostanie wygenerowany na nowo.
Daj znać jak Ci poszło. ja mam z WoW tak, ze wciąz mam 132 - jak jestem w grupie. Nawet Blizzard nie wie co z tym zrobic...
PS. WoW mam po znajomości, więc nie bójcie się - nie odchodzę z L2
PS2. Ostatnio spotkałem old member of Avalanche - matsusaka. Gra teraz DE tankiem - Elizha sie chyba nazywa. Byl w aposte ze mna