wow, Simi ^^;;
poniewaz juz farmowanie subligarow zostalo umowione, to idziemy farmowac subligary, watpie ze nawet jesli bysmy chcieli isc na minotaura to bysmy zdarzyli...
ja nie chce isc na minotaura rdmem, wolalabym isc jobem ktorego mam do promow, czyli whma.
whma mam na 38 lvl i raczej nie dam rady dobic nim do 40lvl w tym tygodniu nie mowiac o nastepnym (zaliczenia), ja bym sie z minotaurem nie spieszyla, chcialabym zebysmy jednak mieli zakonczone misje 2-1 i 2-2, bo jak nagle okaze sie ze mozemy isc, zebysmy byli gotowi ^^
dla mnie minotaur nie jest priorytetem, jest ciekawym dodatkiem ;D
dla mnie wazne jest zdobycie gaci... body jakie jest tam dla rdma bardzo mi sie przyda..
oczywiscie moim najwiekszym marzeniem jest enfeebling earring, ale well.. sami wiecie jak wygladaja dropy z enmow ;D
Simi, nasz static, to jest juz grupka taka no... znajomych co sie zacisnela chyba nawet troche bardziej ^^;; nawet jesli sie nie umawiamy, to i tak wypada, ze czasem mniejsza czy wieksza czesc naszej grupki laduje farmujac jakies klucze, nmy czy inne badziewia ^^;
cop-beton to static do copa i enmow, z konkretnymi jobami; ale jest jeszcze nasz beton ;D ktory moze wypadac dowolnie gdzies razem i dobrze sie bawic ^^ (w odroznieniu od ciebie, Simi, ktory masz jednego joba i do cop-betona, i do betona samego - blma; ja mam whma i rdma, dla mnie whm jest na promy i enm bo jest nizszego lvl i bardziej sie przydaje tam, a rdm do innych rzeczy
)
narazie nie wiem co wiecej napisac, mam zajecia, wiec musze konczyc